Sprej za jastuk protiv nesanice

| Lifestyle |

Instagram / @thisworksofficial

Napokon ste se prisilili otići u krevet i već sat vremene ležite, a san nikako da dođe? I bez obzira na položaj u koji ste se namjestili, jednostavno ne možete zaspati.

Na kraju noć i sati koje potencijalno možete odspavati postaju sve kraći i kraći te se ujutro budite nemirni i neispavani. I to se ponavlja iznova gotovo svaku večer?
Svi znamo koliko je dobar san važan za pravilno funkcioniranje te smo pronašli rješenje za vaš problem: Sprejevi za jastuk!

Mirisni sprejevi za jastuk obećavaju vas natjerati u dubok i čvrsti san. Sadrže esencijalna ulja poput onog od lavande ili kamilice koji dokazano pomože da zaspite. U nekim slučajevima, sprejevi za jastuk potiču i snove, što znači da ćete više sanjati (nadamo se lijepih snova) te se probuditi bolje volje.

Instagram / @thisworksofficial

Sve što trebate napraviti je poprskati malo spreja na jastučnicu prije nego li idete u krevet. Prirodan miris će pomoći da se opustite i zaspite. Osim fizičkog opuštanja, neophodno je i osloboditi se svojih misli kako bi san bio što kvalitetniji, a upravo to ćete postići sa sprejevima za jastuk

Instagram / @thisworksofficial