A najčešće celebrity ime u Google tražilici je...?

| Lifestyle |

Možda vam se čini, da bi što se tiče Interneta, 2014. godina mogla službeno pripasti Kim Kardashian. Reality zvijezda je čak dobila i naslovnicu časopisa s namjerom da "sruši Internet", nešto što bi po svemu sudeći samo njoj moglo uspjeti. Ali u stvarnosti, brojke pokazuju drugačije!

Vogue se pozabavio Googleovom tražilicom kako bi saznali tko je zaista najpretraživaniji celebrity godine. I dok je Kim svakako dospjela u top 5, zvijezda s broja jedan bi vas možda mogla iznenaditi!

U nastavku pogledajte tko je "najgooglaniji" celebrity 2014. godine...

5. RIHANNA

Instagram.com/badgalriri
Instagram.com/badgalriri

Nakon što se na crvenom tepihu za CFDA nagrade u lipnju pojavila praktički gola, Rihannino ime doživjelo je veliki porast u Google tražilici - čime je došla na peto mjesto ove liste!

 

4. BEYONCE

Beyonce.com
Beyonce.com

 Možda ste pomislili kako je veliki skandal u liftu sa Solange jedan od naj-traženijih događaja na cijelom Internetu u 2014., ali ne. Njen seksi nastup na dodjeli nagrada Grammy u veljači bio je događaj koji ju je smjestio na četvrto mjesto! 

 

3. TAYLOR SWIFT

Instagram.com/taylorswift
Instagram.com/taylorswift

 Kada je Taylor Swift iznenada izbacila svoj posljednji album, "1989", pop zvijezda je pretekla Beyonce u Google tražilici.

 

2. KIM KARDASHIAN

Instagram.com/kimkardashian
Instagram.com/kimkardashian

Šokantno, ali Kim Kardashian NIJE na prvom mjestu. Ali kad je njezina gola naslovnica za Paper magazin dospjela na Internet, ime Kim Kardashian nevjerojatnom je brzinom došlo na drugo mjesto.

 

1. JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence za rujansko izdanje Voguea
Jennifer Lawrence za rujansko izdanje Voguea

 Možda neočekivano, ali skandal s golim fotografijama iz kolovoza gurnuo je Jennifer Lawrence daleko ispred Kim na Googleovoj listi!