9 stvari i mjesta u stanu koje zaboravljate očistiti

| Lifestyle |

Stvari koje zaboravljate očistiti

Koliko god nam bili naporni i za njih nemamo vremena, svakodnevni kućanski poslovi obavezni su ako želimo da naš dom blista i da se u njemu osjećamo ugodno kada dođemo kući na kraju radnog dana, međutim, koliko god često i uporno čistili, postoje mjesta i stvari koje čak i oni najpedantniji zaboravljaju.

Mjesta koja zaboravljamo očistiti
@homewithbrooke

1. Perilica suđa jedan je od aparata koji nam svakodnevno štedi vrijeme, ali ne možete očekivati da savršeno pere posuđe ako i ona sama nije čista.
2. Daljinski upravljač jedan je od predmeta za kojim posežemo najviše puta tijekom dana. Koliko ga često čistite?
3. Tipkovnica je mjesto iznad kojeg provodimo sate, često iznad nje jedemo, pijemo i nema toga što ne padne po njoj. Neka su istraživanja čak pokazala kako je upravo ona jedno od najprljavijih mjesta u stanu. Očistite je.

Mjesta koja zaboravljamo očistiti
@operationorganization

4. Perilica rublja također jedan od aparata koji nam spašava svakodnevicu i bez kojeg je ne možemo funkcionirati. Kako bi vaša odjeća bila mekana i mirisna povremeno očistite perilicu.
5. Sjenila za lampe, podne ili stolne vrlo često zaboravimo brisati u akcijama čišćenja prašine. Kada idući put budete brisali prašinu nemojte zaboraviti lampe.
6. Ispod aparata, to se odnosi na sve aparate u cijelom stanu, mikrovalna, kuhalo za vodu, toster, televizija i slično. Mjesta koja često preskačemo jer želimo što prije završiti. Ako ne svaki, očiste ih barem svaki drugi put.

Mjesta koja zaboravljamo očistiti
@sarahforty

7. Vrata, ručke, sklopke koliko samo puta dnevno vi i vaši ukućani dodirnete nešto od toga, a često i ne čistim rukama, pogotovo ako djeca borave u tom prostoru. Izdvojite malo više vremena kod idućeg čišćenje i posvetite se tim detaljima.
8. Kanta za smeće, što je češće očistite to bolje.
9. Biljke, iako ih redovito zalijevate, neke od njih, pogotovo one s velikim listovima potrebno je ponekad očistiti, pobrišite prašinu s listova biljaka.