9 savjeta kako uslikati najbolji selfie

| Lifestyle |

9 savjeta kako uslikati najbolji selfie
9 savjeta kako uslikati najbolji selfie

 "Selfie" je postao toliko integriran u naše društvo da ga od nedavno čak možete naći u rječniku stranih riječi, a njegova kraljica - Kim Kardashian, koja nas svakodnevno bombardira svojim fotkama od pola milijuna "lajkova", nedavno je otkrila kako je njezin najveći trik za slikanje savršenih selfija to što ih uopće ne slika sama!

S obzirom na to da mi, za razliku od Kim, nemamo cijeli glam-team na raspolaganju, donosimo vam savjete, trikove i ostala pomagala ravno od profesionalaca kako bi i vaše lice zasjalo na fotkama. Još otkako je selfie postao nezaobilazan dio našeg Instagram i Facebook feeda, skupljamo savjete i trikove blogerica, zvijezda i stilista kako bi usavršili svoje selfije. Slijedite naša sigurna pravila i snimanje može početi!

1. PRONAĐITE SVOJ DOBAR KUT - Univerzalno dobar kut za selfie: držite kameru malo iznad razine očiju i okrenite lice pod kutem koji vam se najviše sviđa. (nije naodmet ni obući preslatku piđamu i staviti crveni ruž!)

@lilyaldridge
@lilyaldridge

2. OBJAVITE BLESAVI, ZABAVNI SELFIE S VREMENA NA VRIJEME KAKO BI RAZBILI MONOTONIJU

@chrissyteigen
@chrissyteigen

3. DOBRO OSVJETLJENJE JE SVE - Sudeći prema Kim Kardashian, najbolje osvjetljenje za selfie nalazi se u toaletima na aerodromu!

@kimkardashian
@kimkardashian

4. "MAYFAIR" FILTER NA INSTAGRAMU, PREMA STATISTIKAMA, DOBIVA NAJVIŠE LAJKOVA

@taylorswift
@taylorswift

5. ZLOBNO SMJEŠKANJE - Ovaj neobičan izraz lica tj. polu osmijeh, najdraža je ekspresija brojnih modela i blogerica.

@rumineely
@rumineely

6. ZA ŠTO BOLJI SELFIE UVIJEK NANESITE MALO EKSTRA RUMENILA NO ŠTO BISTE TO INAČE URADILI.

@peaceloveshea
@peaceloveshea

7. KAKO PRONAĆI NAJBOLJE SVIJETLO? Najbolji smo savjet čuli od Jennifer Lopez - držite telefon visoko u razini očiju gledajući u prednju kameru te napravite krug oko sebe dok ne pronađete najbolje svijetlo pod kojim ćete se slikati.

@jlo
@jlo

8. NAJVEĆA TAJNA SVIH ZVIJEZDA: Ty-Lite - Maskica za mobitel s ugrađenim svijetlom nalik na reflektor koje se pali pri slikanju selfija najbolji je odabir kada vam nije dostupno prirodno svijetlo. Vjerovali ili ne, iza ovog izuma stoji osobna stilistica slavne Beyonce.

@beyonce
@beyonce

9. UVIJEK UREDITE FOTKU - Najdraža aplikacija za uređivanje fotografija, po izboru Kim Kardashian je Perfect365 (i besplatna je a App Storeu!).

@kimkardashian
@kimkardashian