8 filmova idelanih za gledanje sa sestrom

| Lifestyle |

8 filmova koje morate pogledati sa svojom sestrom

Sestrinska ljubav je neraskidiva povezanost o kakvoj mnoge prijateljice sanjaju, a samo rijetke to i dožive. Sestre osim istih roditelja vežu i uspomene iz djetinjstva, priče prije spavanja, nezaboravna ljetovanja i/ili zimovanja, svađe, krađa garderobe, najbolje šale i najveće utjehe koje su ih stvorile osobama kakve jesu danas - često nerazdvojnima.

Ako imate sestru, onda vam je dobro poznata spomenuta priča o najboljoj prijateljici s kojom dijelite cijeli život i veoma sličnan genetski kod koji vam može spasiti život, na ovaj ili onaj način, neovisno o tome zaslužujete li je ili ne. Često odnos sa sestrom uzimamo „zdravo za gotovo“, ali je uvijek upravo ona ta koju želite najčešće vidjeti i čuti, pogotovo kada se imate potrebu povjeriti ili joj jednostavno prvoj reći neku novu vijest. Ako se ovako osjećate uz svoju sestru, trebali biste se s njome družiti što je više moguće - zato su filmski večeri idealne za druženje sa sestrom!

Mi vam donosimo popis 8 najboljih filmova koje MORATE pogledati sa svojom sestrom, a kako ne biste morali tražiti i čitati o čemu se radi, donosimo vam sve trailere na istom mjestu! Uživajte. (Ps. napišite nam u komentare koji su po vama najbolji "sestrisnki" rado ćemo ih uvrstiti na popis!)

In America

Lilo and Stich

Hocus Pocus

Rachel Getting Married

My Sister's Keeper

Frozen

In Her Shoes

Sisters