7 stvari koje nam muškarci nikad neće priznati

| Lifestyle |

7 stvari koje nam muškarci nikad neće priznati

Znamo da postoje stvari koje nam muškarci nikad, ali nikad neće reći! Uostalom, ne smatra se ženski spol bez veze komunikativnijim i emotivnijim. Mnogi muškarci ne znaju kako započeti razgovor i odakle krenuti kada trebaju izraziti svoje osjećaje riječima.

Postoje muškarci koji su bolji u izražavaju osjećaja od drugih, ali samo zato što vam nešto ne govori, ne znači da to ne osjeća. Uzmite si vremena kako bi upoznale muškarca u svom životu i jako brzo ćete biti sposobne osjetiti kako se osjećaju i bez da vam to na glas kažu! Premda znamo da neki muškarci nemaju nikakvih problema s izražavanjem ni svojih najdubljih osjećaja, svejedno postoje neke stvari koje im je jako teško priznati...

Da im falite

Ako ste takve sreće da imate dečka koji vam stalno šalje poruke kako mu falite - uistinu ste sretnica! "Fališ mi" - jedna je od stvari koje vam muškarac nikad neće reći; ili će vam reći jako rijetko. Za neke muškarce, priznati kako mu falite i kako vas želi vidjeti znak je ovisnosti i slabosti, a ako su tipovi koji žele držati glavnu riječ u vezi, držat će distancu kada je riječ o iskazivanju emocija. Srećom, ponekad možete pomoći svome muškarcu da se malo otvori tako da prvi inicirate "fališ mi" u razgovoru - valjda će shvatiti znak?

Da im "muške večeri" nisu nužno najdraža opcija

Kada nam muškarac kaže da ima muško druženje s prijateljima, prva stvar koju zamislimo je - noć ispunjena alkoholom, flertovanja s drugim ženama, plesanja i generalno glupiranja s dečkima! A kad zapravo, možda samo želi opuštenu večer za neobavezne razgovore s prijateljima s kojima dugo nije popio pivu. Nije svaki njihov izlazak lud i nezaboravan! Ponekad mu jednostavno previše falite i radije bi proveo večer s vama na kauču gledajući film ili vas odveo na večeru na neko lijepo mjesto. Stoga, nemojte misliti da mu je, samo zato što je vani s prijateljima, ljepše nego s vama i pustite ga da ima svoju "mušku večer" kad mu treba!

Da ste mu lijepi

OK, neki muškarci su jako, jako dobri u davanju komplimenata. Dok drugi pojma nemaju što i kako rade. Ponekad, ono što želite nije da vam vaš muškarac kaže kako ste prekrasne nakon što ste provele tri sata spremajući se za izlazak. Želite da vam to kaže nakon što se ustale iz kreveta, ili u one dane kad se zbog viroze niste danima počešljale. Onog muškarca koji vam u takvim trenucima da kompliment - ne ispuštajte iz ruku!

Da ih je strah samoće

Često je mišljenje kako su samo žene te koje se boje samoće. Muškarci imaju iste strahove! Na kraju krajeva, to i ima smisla, pa svi smo samo ljudi. Nikome se ne sviđa ideja samoće u starosti, stoga nemojte misliti da - samo zato što oni o tome otvoreno ne pričaju uistinu i ne misle tako.

Da ih plašite kad imate PMS

Senzibilni muškarci znaju da se s vama ne valja igrati ni voditi ozbiljne razgovore kad imate PMS. Također znaju da vam nikada ne smiju reći kako ste iracionalne, zastrašujuće, pre emocionalne ili išta od ovoga, ako im je život mio! Ali i mi same znamo da smo ponekad zastrašujuće, ili plačemo više nego inače ili smo jednostavno osjetljivije nego inače i na najmanje sitnice. Ponekad se pitamo kako uopće trpe naše promjene raspoloženja, a onda shvatimo da i mi trpimo njihova kroz veći dio mjeseca!

Da su ljubomorni na vaše muške prijatelje

Mnogi muškarci ne vole pokazivati znakove slabosti, a za neke to uključuje i ljubomoru! Ako vam pokažu da su ljubomorni, pokazali su vam svoje nesigurnosti. Dok su neki muškarci posesivni i pretjeruju s ljubomorom, drugi uopće ne žele pokazati tu svoju stranu. Možda mislite kako je njemu apsolutno svejedno to što svaki petak navečer provodite sa svojim prijateljima u klubu, ali u stvarnosti, možda se samo trudi ostati miran ili ga je strah započeti ovu temu. Bit ćemo iskreni, šanse da je ljubomoran, jako su velike!

Da se brinu kako još uvijek nemaju posložene stvari u životu

Sigurni smo da mnoge od nas provode sate i sate razmišljajući o tome jesu li nam stvari u životu tamo gdje bi trebale biti? Krećemo li se u pravom smjeru? Muškarci nisu ništa drugačiji, imaju iste brige kao i mi, i makar ne pričaju o tome - ipak se osjećaju tako! Muškarci mogu biti mnogo nezreliji od nas, što samo znači da im treba duže da shvate što žele u životu i kako da to postignu. Nije neuobičajeno da muškarci u 30-ima, ili čak 40-ima još uvijek ne znaju koji je njihov "pravi" put u životu. Dobro je znati da nismo jedine, zar ne?