7 razloga zašto je U REDU biti single!

| Lifestyle |

Mnogi od nas ne vole biti single. Previše se brinemo što će drugi misliti ili kada će napokon doći novi dečko. Prestanite. Dišite. I uživajte u svojem slobodnom statusu

Sigurni smo da ste imali one "zašto ne ja?" momente kada vidite parove kako se drže za ruku i guguću pokraj vas. Prestanite se brinuti i biti tako strogi prema sebi. Biti single je sasvim u redu! Pogledajte se u ogledalo i nasmiješite se. Osoba koju vidite ispred sebe sama je i fantastična! I zapamtite, prvo trebate voljeti sebe kako bi vas netko drugi mogao zavoljeti!

 U nastavku vam donosimo i 7 razloga ZAŠTO trebate biti ponosni na svoj status veze:

1. Pronađite sebe!

Biti single daje vam mogućnost da se pronađete kako osobno tako i profesionalno. Krenite na različite tečajeve i naučite više o svojim interesima i hobijima. Uzmite si vremena kako bi uživali u vlastitom društvu. 

2. Poradite na karijeri!

Kada nemate obaveza prema drugoj osobi, imate više vremena za koncentraciju na svoj posao. Iskoristite to vrijeme za rast i razvoj svog profesionalnog života i položite one ispite ili seminare koji vam trebaju za napredak. Možda ne vidite veliki značaj u tome ovoga trena, ali jednom u životu hoćete!

3. U potrazi ste za onim pravim!

Biti single ne znači da ste neželjeni ili neprivlačni. Sami ste zato što se ne želite zadovoljiti s bilo kime. Zaslužujete partnera koji će ostati uz vas i u najgorim trenucima, nekoga tko će kupovati s vama, kuhati, putovati i dijeliti vaše snove i nade. Ne pristajte na manje. Bitno je da znate koliko vrijedite!

4. Istražujte svoje mogućnosti!

Kada niste u vezi imate mogućnost upoznati različite muškarce kako bi pronašle "onog pravog". U redu je viđati se s njima i istraživati što se nudi. Viđanje s nekim ne znači da se momentalno morate obvezati, to znači da širite svoj društveni krug. Stoga, obucite svoju seksi haljinu, nabacite osmijeh i zabavite se na tim spojevima!

5. Neograničeno vrijeme za sebe!

Želite imati žensku večer s curama? Treba vam spa dan samo za vas? Može i može! Naravno, ove stvari možete raditi i kada ste u vezi, ali kada ste slobodni ne mora na nikog i na ništa misliti. Imate više vremena za sebe u kojem ćete uživati koje ćete cijeniti. Kao što smo spomenuli na početku, uzmite si vremena kako bi upoznali sami sebe. 

6. Vrijeme je za putovanja!

Kada ste u vezi, putovanja mogu biti teška s obzirom na to da morate misliti i na njegovu raspoloživost također. Kada je riječ samo o vama, uvijek možete kupiti avionsku kartu i putovati svijetom. Ništa nije bolje od istraživanja mjesta gdje još nikada niste bili. Putovanja su i odličan način kako pronaći unutarnji mir i stabilnost.

7. Budite sami, ali ne i usamljeni!

Postoji velika razlika između biti sam i biti usamljen. U redu je biti sam kako bi živjeli, rasli ili čak istraživali. Nemojte se gledati u ogledalo i pitati se "zašto?" misleći kako ste usamljeni. Niste! Slobodni ste, sami i morate naučiti voljeti svoj status.