7 pogrešnih razloga za stupanje u brak

| Lifestyle |

Instagram/ @weddingforward


Ljudi često prave pogrešne korake koji ih mogu koštati vlastite sreće.

Jedan od tih koraka odnosi se i na stupanje u brak. Nekada to čine iz potpuno pogrešnih razloga. Baš zbog toga i broj razvoda raste iz godine u godinu.

Ako želite da vaša ljubav zaista traje zauvijek, evo nekoliko razloga zbog kojih nikako ne biste trebali stati pred matičara.

Želite dijete
Istina je da tradicija nalaže redoslijed, prvo ljubav pa brak pa dijete. Razmislite jeste li zaista tradicionalan tip? Razmislite o tome tko treba slagati redoslijed vašeg života? Vi sami, naravno.

Ispunjavate želju roditeljima
Oni će se osjećati bolje kada budu znali da netko brine o vama. Ako vi niste spremni, ne trebate ni zalaziti u te vode samo zbog njihove želje. Slušajte sebe.

Trudnoća
Mnogima je razlog za vjenčanje trudnoća. To je pogrešan razlog jer ta trudnoća očigledno nije bila planirana. Zato, osim nove uloge kao majke, dobit ćete i novu ulogu supruge koju trebate željeti.

Brak iz interesa
Grcate u dugovima, pa ste se odlučili udati za partnera koji će vam pomoći da se izvučete iz financijskih problema. Vlastita sreća nema cijenu.

Pritisak okoline
Svaka mlada osoba dođe u životnu fazu kada je društvo i bližnji pritišću na brak. Ne obazirite se na pritiske. Dovoljno ste odrasli da možete sami odlučiti kad ćete se vjenčati.

Svi su već u braku
Vaši prijatelji i poznanici su već ušli u bračne vode i sada se osjećate kao da više ne pripadate njihovom svetu. Ne popuštajte pod pritiscima. Neka stvari idu svojim tokom i ljubav će vas pronaći kada za to dođe vrijeme.

Dugo ste u vezi
Imate dečka i dobro vam je zajedno. Već ste dugo u vezi i želite nešto promijeniti. Ne ulazite u brak ako vam srce govori suprotno.