7 modnih pogrešaka koje bi svaka žena trebala izbjegavati!

| Lifestyle |

Kada pričamo o vašem osobnom stilu, gotovo sve je dopušteno. Osim toga, tko kaže da ne možete nositi što god želite kad god želite? Ali postoji nekoliko modnih pogrešaka za koje mislimo da bi svaka djevojka trebala pokušati izbjeći...

Od nošenja zgužvane košulje pa sve do premalih cipela, u nastavku donosimo 7 stvari koje ne smijete raditi ako želite živjeti pravi stylish život! 

1. "Ja samo nosim dizajnerska imena" stav.

Naravno, ormar pun dizajnerskih imena zvuči kao ostvarenje svih snova, ali garantira li skupa odjeća nepogrešiv stil? Naš odgovor: ne. Kako bi imali odličan stil, nije važno čiju odjeću nosite, već kako ju nosite i osobni stil koji njome stvarate.

2. Kopiranje nečijeg tuđeg osobnog stila.

Sviđa nam se ideja stvaranja outfita inspiriranog nečime ili nekime, ali kopiranje nečijeg tuđeg osobnog stila ili prepoznatljivog looka u potpunosti - apsolutno je neprihvatljivo. 

3. Cipele u kojima ne možete hodati.

Ovo je jednostavno: ako vam cipele ne odgovaraju, ne nosite ih!

4. Miješanje previše trendova odjednom.

Što se tiče isprobavanja trendova, uzmite si vremena i isprobavajte po jedan trend zasebno. U protivnom, mogli biste izgledati kao da se previše trudite.

5. Previše dodataka.

U svijetu modnih dodataka, manje je (u većini slučajeva) uvijek više. 

6. Nošenje odjeće koja vam ne pristaje.

Naš savjet? Pronađite odličnu krojačicu na koju možete računati kako bi vam odjeća uvijek pristajala savršeno.

7. Nošenje zgužvane odjeće.

Prije nego što stavite odjeću na sebe, pogledajte jesu li vaše hlače ili vaša košulja zgužvani. Brzinsko glačanje odjeće može u potpunosti transformirati vaš izgled.