7 ljudi koje vaš mladoženja ne bi trebao pozvati na vjenčanje!

| Lifestyle |

Slaganje liste gostiju jedan je od najtežih dijelova planiranja vjenčanja. Uz sve ostale faktore o kojima morate razmišljati poput prostora ili budžeta, nemojte zaboraviti na one goste koji bi vam zapravo mogli stvoriti probleme na vaš savršen dan. Bilo da je riječ o pravljenju nepotrebnih scena ili kvarenja dobre atmosfere, postoje određeni individualci kojima pozivnica za vaše vjenčanje uistinu nije prijeka potreba! U nastavku pročitajte kojih bi 7 osoba vaš mladoženja trebao maknuti sa svoje liste.

1. Bilo koju od svojih bivših

Čak i ako je u odličnim odnosima sa svojim bivšim curama, njihova prisutnost na vjenčanju recept je za katastrofu. Ne želite gledati sa strane tijekom ceremonije ili prijema i misliti "evo cure s kojom je spavao prije mene". Da ne spominjemo kako bi se vaši zajednički prijatelji mogli osjećati jako čudno.

2. Svog šefa

Oboje se želite zabaviti i opustiti na vjenčanju - ne brinuti o tome što bi se loše moglo dogoditi ispred njegovog šefa. Osim ako nisu super bliski i inače se druže izvan posla. I šef mu to sigurno neće zamjeriti; većina ih se i ne želi zbližavati sa svojim radnicima.

3. Kolege iz ureda

Vaš mladoženja si je sigurno bliži s nekim kolegama od drugih. U pokušaju da nikoga ne uvrijedi, mogao bi doći na ideju da pozove sve. Ali zadnja stvar koju želite jest potratiti mjesta na ljude kojima tamo nije ni mjesto. Pitajte svojeg mladoženju sljedeće: da se sutra raspadne tvrtka, biste li ostali prijatelji? Osim posla, imate li išta zajedničko? Ako je odgovor ne, ne šaljite im pozivnice.

4. Zakletog neženju

Svaki muškarac ima onog jednog prijatelja koji se protivi braku i stalno ispituje vašeg zaručnika odakle mu želja da se obveže samo jednoj ženi do kraja života. Da, ne želite ga na svom vjenčanju.

5. Prijatelje partijanere

Naravno želite da se svi dobro zabave, ali postoje oni prijatelji koji svoje tulumarenje podižu na skroz drugu razinu. Pijani su, jako glasni, plešu kao manijaci, pričaju neumjesne priče vašoj baki,... Jasno vam je sve? Generalno, nisu vrijedni problema.

6. Prijateljevu trenutačnu curu

Zeznuto je odlučiti tko smije povesti pratnju. I dok će vašem zaručniku biti neugodno reći svojim prijateljima da dođu solo, ne morate osjećati nikakvu obvezu pozivati goste s pratnjom, osim ako nisu u ozbiljnoj vezi.

7. Daleku rodbinu

Vaša buduća svekrva preklinjat će vas da pozovete njegove daaaleke rođake koji ga nisu vidjeli otkako je napunio šest godina. Ali ovo će svih staviti u jako neugodan položaj. Oni će osjećati obavezu da dođu, iako možda to i ne žele, a onda će ih svi s mladoženjine strane morati zabavljati cijelu noć. Ako ih ne viđate, ili barem ne čujete redovno, nema potrebe da ih pozivate na svoj veliki dan.