7 kreativnih last-minute ideja za sutrašnji Dan očeva (koje ne koštaju puno!)

| Lifestyle |

 Ah, Dan očeva. Želite razveseliti tatu, ali još uvijek ne znate što biste mu kupili? Originalan poklon koji ne košta puno zaista zna biti zeznuto pronaći. Pogotovo zato što ne postoji cvijeće za tate...U nastavku donosimo 7 kreativnih last-minute ideja za najvažnijeg muškarca u vašem životu. 

UZMITE FANCY HRANU ZA VAN

OK, zaboravili ste napraviti rezervaciju u vašem omiljenom restoranu. Još uvijek možete složiti fancy večeru u vašem vlastitom domu. Iznenadit ćete se koliko će vam restorana izaći u susret i pripremiti hranu za van. Upalite CD njegovog omiljenog benda i večerajte pod zvijezdama.  

ODVEDITE GA U SHOPPING

Sjećate se one scene s Julijom Roberts u "Zgodnoj ženi"? Neka ovaj put on isprobava raznu odjeću, odijela i cipele, a vi ga na kraju počastite s nečim. Ne mora biti veliko, neka bude sitnica. Pažnja i trud je ono što se računa. 

NEKA PUTUJE KROZ VRIJEME

Nazovite njegovog najboljeg prijatelja i organizirajte im zabavan dan - mini golf, odlazak u obližnju vinariju, isprobavanje viskija,... Opcija zaista im puno. 

RECITE TO PJESMOM

Snimite zabavan video ili izmijenite riječi neke njegove omiljene pjesme tako da mu zahvalite pjesmom. Pošaljite mu snimku e-mailom i neka to bude prva stvar koju će vidjeti ujutro. 

DORUČAK U KREVETU

Odaberite sve ono što najviše voli jesti i prezentirajte mu doručak iz snova. Što ranije, to bolje.

PROSLAVITE NJEGOVE KORIJENE

Uokvirite slike njegove obitelji, očeva i djedova iz doba kada su svi imali otprilika jednako godina. Pokažite mu ljubav prema njegovoj povijesti i neka vam ispriča nekoliko zabavnih priča.

DAJTE MU SLOBODAN DAN

Najozbiljnije. Neka cijeli dan ostane u pidžami, spava do podneva, gleda najdraži film ili seriju i ignorira apsolutno sve i svakoga. Ako je ovo i inače njegova tipična nedjelja, onda poklon potražite u jednoj od prethodnih ideja...