7 kafića i restorana iz popularnih TV serija koje stvarno možete posjetiti!

| Lifestyle |

Ako ste veliki poznavatelji i ljubitelji TV serija poput nas, biti će vam drago čuti kako postoje mjesta iz vaših omiljenih serija koje stvarno možete posjetiti! Iako većinu njih ne možete naći pod imenom koje ih je proslavilo, svejedno možete popiti kavu i nešto pojesti na istom mjestu gdje je nekad sjedio vaš najdraži lik. 

1. "Los Pollos Hermanos", Breaking Bad

Od svih restorana iz TV serija, ovaj bismo najradije htjeli posjetiti! Ne zove se stvarno "Los Pollos Hermanos" nego "Twisters" i nalazi se u Albuquerque u New Mexicu. Unutrašnjost izgleda jednako kao i u seriji i postoje čak i Los Pollos Hermanos naljepnice na zidovima.

 

2. "Ray's", Girls

 Poznat kao "Cafe Grumpy" u stvarnosti, jako sladak kafić otvoren 2005. godine u Greenpointu u Brooklynu. Na veliku žalost svih hipstera u Brooklynu (koji su navodno zgroženi s idejom da je njihov najdraži kafić preuzela popularna serija), mjesto je u svako doba dana puno turista i fanova popularne serije!

3. "Double R Diner", Twin Peaks

 Biti ćete sretni kad čujete kako "Double R Diner" iz Twin Peaksa (koji se zapravo zove "Twede's Cafe" i nalazi se u North Bendu u Washingtonu) poslužuje super popularnu kavu i pitu od višanja o kojoj se naveliko priča u seriji! Kako se čini, uistinu je odlična i zaslužuje svu pažnju.

4. "Central Perk", Prijatelji

Da, istina je! Ovaj presladak kafić, identičan Central Perku iz omiljene nam serije nalazi se u ulici Lafayette u New Yorku. Dok uživate u kavi, možete baciti pogled na odjeću, scenarij i nevjerojatno slike sa snimanja koje vise na zidovima! Jupi!

5. "Holsten's", Sopranosi

 

Mjesto snimanja slavne zadnje scene Sopranosa stvarno postoji! To je kafić u koji možete doći na sladoled, milkshake ili ručak. Cijela legija fanova je došla na ovo mjesto kako bi odala počast slavnoj seriji i imaju samo riječi hvale za njega - navodno su im burgeri specijalitet!

6. "The Pier Diner", The OC

 

Ako ste fan OC-a, sjetit ćete se slatkog restorana u kojem su se likovi stalno družili, koji se u seriji nalazio u Newport Beachu. Dobra vijest? Možete posjetiti isti taj restoran! Loša vijest? Nije u Newport Beachu. Pravi restoran pod imenom "Redondo Coffee Shop" nalazi se u Redondo Beachu u Kaliforniji i navodno je presladak!

7. "Papa's", Dexter

 Sjetit ćete se dragog Angela Batiste, Dexterovog kolege i vlasnika kafića u 7. sezoni. Možete posjetiti njegov kafić na plaži koji se nalazi u Long Beachu u Kaliforniji (a ne u Miamiju kao u seriji). Kafić je divno mjesto uz plažu i zove se "Alfredo's Kayak Cafe" - i upravo tamo su se snimale scene iz popularne serije!