6 znakova da ste preboljeli bivšu ljubav

| Lifestyle |

Instagram/@lisadanielle__

Proživljavanje prekida veze može uzrokovati pravu fizičku bol.

Ponekad je lakše preboljeti prekid, ali ponekad proces vraćanja u normalu zna potrajati jako dugo. Prekidi često mogu promijeniti cijeli vaš život. Od načina na koji se odnosite prema vama dragim ljudima i ponašanja u javnosti do načina na koji se ponašate u novim emotivnim vezama.

Ali kako znati da ste u potpunosti preboljeli bivšu ljubav?

Često se zna dogoditi da mislite da ste spremni za novu ljubav, ali kada vidite bivšeg osjećaji vam se vate.

U nastavku možete pročitati koji znakovi iz vaše svakodnevice vam pokazuju da ste u potpunosti preboljeli bivšeg.

Oni više ne dominiraju u vašim mislima

U početku, nakon prekida, stalno ste razmišljali o osobi s kojom ste bili u vez i niste ju mogli izbaciti iz misli. Sve što ste radili podsjećalo vas je na njih. No, sada oni više ne dominiraju vašim mislima. Više se ne pomišljate na tu osobu kada ste sami ili usamljeni, već razmišljate o drugim stvarima.

Ne izbjegavate ih u javnosti

Kada naiđete više ih nemate potrebu izbjegavati. Više se ne osjećate kao da želite propasti u zemlju na sami spomen mogućnosti da ih sretnete, već se u prolazu pozdravite i nastavite svojim putem.

Nije vam čudno biti s drugom osobom

Kada spavate s nekim drugim to se više ne osjeća stranim ili pogrešnim. Ne bivšu i sadašnju ljubav. Sretni ste u novom odnosu kojeg imate i on vam je primarna stvar. Otvoreni ste za ideju da možete voljeti nekoga drugog.

Zaboravljate na bivšu vezu

Počinjete zaboravljati stvari o vezi. Stvari za koje ste mislili da su važne i koje će vam uvijek biti drage.  Srećom,vrijeme liječi sve i bez svakoga se može.

Više ih ne mrzite

Ako još uvijek mrzite svog bivšeg, to znači da ste i dalje strastveni o njihovom postojanju i da strast nije prošla. Umjesto toga, prema njima biste trebali biti neutralni. Oni nisu bili potpuno loši. Kada ste vili s njima u vezi pružili su vam i lijepe trenutke. U potpunosti preboljeli bivšu vezu ne bi ste trebali osjećati ništa. Ni ljubav, ni mržnju.

Više ih opsesivno ne pratite na društvenim mrežama

Njihova internetsku vam više ne smeta. Provjeravanje koga su zapratili i što su lajkali zna biti ozbiljno iscrpljujuće. U trenutku kada vas više ne zanima što rade to znači da vas više ne zanimaju kao osoba s kojom bi imali emotivnu vezu.