6 savjeta i trikova kako pronaći najbolje komade u Zari

| Lifestyle |

Kako ugrabiti najbolje komade u Zari?
Kako ugrabiti najbolje komade u Zari?

Otkrili smo da postoji određeni sistem kako u Zari ugrabiti najbolje komade i top-sellere prije svih! Od izbjegavanja gužva u dućanima, pa sve do praktičnog mjesta gdje možete potražiti inspiraciju za kupovinu - donosimo 6 savjeta i malih trikova kako uvijek dobiti najbolje komade iz našeg najdražeg high-street dućana. 

1. Pretražujte preko App-a

Skinite Zarinu aplikaciju na svoj pametni telefon i pretražujte komade i kolekcije preko njega. Jako je jednostavno i praktično te na taj način uvijek ostajete u toku s novitetima. najnovijim trendovima i lookbookovima. Svakako ćete si olakšati kad sljedeći put uđete u Zaru jer točno znate što vam treba i što tražite. Plus: ako pronađete komad preko App-a, a ne pronalazite ga u dućanu - zaposlenici Zare ga preko koda pronađu za vas!

2. Potražite nove komade u Zari utorkom i četvrtkom

Ako je suditi prema nekim insajderskim informacijama, novi proizvodi u Zaru stižu utorkom i četvrtkom. Stoga, ako hvatate određeni komad ili broj cipela, sada znate kojim danima se trebate "sasvim slučajno" naći u Zari.

Zara Leather Wraparound High Heel Sandals
Zara Leather Wraparound High Heel Sandals

3. Pratite kada počinje velika ljetna i zimska rasprodaja

Odvojite za sebe dobrih 45 minuta kako biste pretražili cijelu kolekciju Zarine odjeće kada krene sezonsko sniženje. Predlažemo da to učinite online ili putem već spomenutog App-a jer ćete tako izbjeći nesnosne gužve i ubrzati cijeli proces. Na početku bi vam se moglo činiti kao da svega ima previše, ali obratite pažnju na komade koje ste možda gledali cijelu sezonu i baš sad je pravo vrijeme da ih kupite. Savjet: Zara nikada unaprijed ne najavi svoju veliku sezonsku rasprodaju, pa prema tome pratite njihovu službenu stranicu svakih nekoliko dana - vjerujte nam, isplati se!

4. Pretplatite se na newsletter

Newsletter je odlična opcija ako želite biti u toku s novitetima iz Zare. Stići će vam na e-mail svaki tjedan i obavijestiti vas o svemu novome što vas čeka u dućanu. Plus: brend jednom mjesečno šalje odabire njihovih urednika sa svim najšik lookovima i komadima koji su tog mjeseca bili najprodavaniji. Odličan način da pratite trendove!

5. Kupujte basic komade na sniženom odjelu

Jednostavne bijele majice kratkih rukava ili opuštene košulje uvijek možete pronaći na Zarinom odjelu snižene robe. Također, nikako nemojte preskakati njihov odjel organskog pamuka. Pronaći ćete odlične basic komade koje svakako želite imati u svom ormaru i nikako ih ne možete imati previše.

6. Pogledajte Zarin najnoviji lookbook za malo modne inspiracije

Uvijek pogledajte Zarine lookbookove jer biste upravo tamo mogli pronaći savršen komad, stiliziran baš onako kako ste zamišljali svoj sljedeći outfit. Ili baš obrnuto - pronaći nešto za što nikada ne biste mislili da će vam se svidjeti niti bi taj komad uopće pogledali u dućanu. 

Zara Cape Dress
Zara Cape Dress