"50 nijansi" donje rublje začinit će vaš intimni život

| Lifestyle |

 Knjiga koja je zaludila žene, ali i muškarce diljem svijeta, "50 nijansi sive", ne prestaje unovčavati svoju popularnost. Još pet mjeseci nas dijeli do drugog filmskog nastavka popularne trilogije - "50 nijansi tamniji", ali upravo smo otkrili nešto što će zadovoljiti apetit brojnih fanova diljem svijeta, barem do izlaska sljedećeg filma.

Stigla je prva službena kolekcija "Fifty Shades" donjeg rublja. Londonski brend Coco de Mer napravio je suradnju s autoricom knjige E.L. James i rezultat je super zavodljiva kolekcija, pod nazivom Fifty Shades Darker by Coco de Mer. I priznajemo, jednako je seksi i sofisticirana!

"50 nijansi tamniji" donje rublje stvarno odražava seksualno buđenje lika Anastasije Steele. Luksuzno je, provokativno i elegantno erotsko. U liniji se nalazi 6 modela: Red Room, Escala, Masquerade, Goddess, Steele i Anastasia.

U principu, sada sve možemo barem na jednu večer bit Anastasia Steele—bilo za našeg osobnog Greya ili samo zato da se osjećamo seksi. Komadi u kolekciji se kreću između 20 i 80 dolara, a veličine grudnjaka sve od 32B pa do 36D.