5 zvijezda koje su prodale svoje kuće drugim zvijezdama

| Lifestyle |

Koje su zvijezde prodale svoje kuće drugim zvijezdama?
Koje su zvijezde prodale svoje kuće drugim zvijezdama?

 Kada promatramo kuće, ili bolje rečeno palače, u takozvanim "celebrity-područjima" poput Los Angelesa ili New Yorka - jako često dolazi do zvjezdanih preklapanja vlasničkih listova. Kada se neko poznato lice odluči spakirati i preseliti, vrlo je vjerojatno da drugo, jednako poznato ime, čeka spremno da se useli u već postojeću savršenu kuću. 

U nastavku donosimo 5 zvijezda koje su kupile ili prodale svoje kuće drugim celebovima s "A-liste" i tako osigurali da ove predivne (i skupe!) palače ostanu u poznatim rukama.

1. Jennifer Lawrence kupila je kuću od Jessice Simpson

Prošlog listopada, slavna Oskarovka kupila je predivno imanje u Hollywood Hillsima koji je prije nje posjedovala Jessica Simpson. Šarmantna kuća puna svijetla i zelenih površina savršena je za pool-partyje koje Jennifer obožava organizirati u svom vrtu!

Kuća Jennifer Lawrence
Kuća Jennifer Lawrence

2. Kaley Cuoco-Sweeting kupila je kuću od Khloe Kardashian

Prošle godine, mlada zvijezda "Teorije velikog praska", Kaley Cuoco kupila je kuću u kojoj je Khloe Kardashian živjela s bivšim mužem, košarkašem Lamarom Odomom.

Bivši dom Khloe Kardashian i Lamara Odoma
Bivši dom Khloe Kardashian i Lamara Odoma

3. Khloe Kardashian kupila je kuću od Justina Biebera

Nakon što je prodala svoju kuću u kojoj je živjela s bivšim mužem, Khloe je kupila Bieberovu vilu u Calabasasu (Los Angeles) za vrtoglavih 7,2 milijuna dolara. Palača ima 6 soba i apsolutno je savršeno utočište za mladu (i slobodnu) članicu Kardashian klana. 

Bivši dom Justina Biebera
Bivši dom Justina Biebera

4. Tom Brady i Gisele Bündchen prodali su svoju kuću Dr.Dreu

Nedugo nakon što se našla na naslovnici poznatog američkog časopisa Architectural Digesta, kuća Toma Bradyja i Gisele Bündchen našla se na tržištu nekretninama i vrlo brzo dobila novog vlasnika - glazbenog mogula Dr. Drea.

Novi dom Dr.Drea
Novi dom Dr.Drea

5. Ryan Seacrest kupio je kuću od Ellen DeGeneres

Voditelj, producent i DJ platio je nevjerojatnih 49 milijuna dolara za imanje na Beverly Hillsu u kojem je nekad živjela komičarka Ellen DeGeneres sa svojom partnericom Portiom de Rossi.

Bivša palača Ellen DeGeneres
Bivša palača Ellen DeGeneres