5 znakova da vaš dečko nije spreman za brak

| Lifestyle |

Brak predstavlja prekretnicu u svakoj vezi i kojoj svaki pojedinac teži.

No, kada ste u dugogodišnjoj vezi, a vaš partner ne želi brak, to može unijeti nemir u vašem odnosu.

Postoje razni razlozi zbog kojih muškarci ne žele brak, ali važno je shvatiti da ta činjenica ne određuje vašu vrijednost. Kad ste u vezi s muškarcem koji se ne želi oženiti, prije ili kasnije, znakovi upozorenja će se ostvariti, a u nastavku vam donosimo sljedeće.

Ne želi definirati vaš odnos

Iako je suzdržavanje od definiranja odnosa normalno u prvim tjednima viđanja, ako ste u vezi s partnerom duže vrijeme to postaje problematično. To nije pozitivan znak za vašu vezu. Naime, muškarac koji je zaljubljen neće imati problema s tim da vas nazove svojom djevojkom.

Nejasan je dok razgovarate o budućnosti

Ako ste u vezi s nekim, sasvim je prirodno da razgovarate o budućnosti, posebno ako imate ozbiljne namjere. Ako ste u vezi s muškarcem koji neprestano mijenja temu o budućnosti, to je jasan znak da ga brak ne zanima.

Niste upoznali njegove prijatelje

U normalnim vezama, muškarac će jedva čekati da vas upozna sa svojim prijateljima ili drugim ljudima koji su mu važni. No, ako vas vaš partner nakon nekog vremena veze ne želi upoznati sa sebi bliskim ljudima, to je dovoljan znak upozorenja.

Zaprosio vas je, ali nije odredio datum vjenčanja

Kada muškarac istinski želi brak, on će sam odrediti datum za vjenčanje. No ako stalno odgađa definiranje datuma, a zaprosio vas je, to nije dobro. To bi moglo značiti da vas je zaprosio pa se u međuvremenu pokajao.

Već vam je rekao da ne želi brak

Postoje određeni slučajevi u kojima muškarci na početku veze kažu svojoj partnerici da ne žele brak. I to je pošteno. Problem nastaje kada žene pokušaju optimistično promijeniti svoj partnera. U većini slučajeva to se ne završava dobro i vodi samo do ogorčenja i frustracija.