Tipovi muškaraca s kojima ne trebate žuriti u krevet

| Lifestyle |

 

Instagram/ @suzanna.photo

Postoje određeni tipovi muškaraca s kojima ne trebate započinjati nikakvu vezu.

Ako padnete u iskušenje da odete u krevet s nekim od ovih tipova muškaraca, ne žurite. Postoji šansa da ćete, čak i ako sve bude super, u nekom trenutku zažaliti zbog toga.

Donosimo vam 5 tipova muškaraca s kojima trebate biti na dodatnom oprezu:

Tip 1: Muškarac kojeg ste upravo upoznali u klubu
U polumraku vam se može učiniti da je pred vama princ iz bajke. Ali, dečko koji vam pošalje piće, a onda priđe da se upoznate, smije se vašim šalama i duhovitosti sipa kao iz rukava, sutra, na “dnevnom svjetlu” može ostaviti sasvim drukčiji dojam. To što vam se sviđa, nije razlog da tu večer završite seksom. Dovoljno je da mu, za početak, date broj telefona, a zatim pričekajte da vidite kako će se stvari razvijati.

Tip 2: Kolega s posla
Čak i ako imate dojam da je kolega koji vam se sviđa najbolji, najpristojniji, najšarmantniji čovjek kojeg ste ikada upoznali, možda je ipak bolje dodatno razmisliti. Ako se niste zaljubili, nego je u pitanju samo fizička privlačnost, poslije seksa zajednički trenuci dok pravite kavu i pomalo flertujete, kojima ste se toliko radovali će se pretvoriti u trenutke ispunjene neugodnom šutnjom. Ako ste se zaljubili, samo naprijed, naravno.

Tip 3: Bivši partner
Poslije prekida nema više nikakvog razloga da ponovno odete u krevet s bivšim. Ako više nije vrijedan “titule” partnera, onda sigurno nije ni kvalificiran za ljubavnika.

Tip 4: Seksi i slobodan prijatelj
Divan je, zgodan i uvijek je tu za vas. Postoje dva moguća scenarija: ili ćete u jednom trenutku shvatiti da je prijateljstvo preraslo u ljubav, u kojem će slučaju seks biti prirodna stvar, kao i u svakoj vezi, ili ćete u trenutku “slabosti” završiti u krevetu, a onda se kajati što ste upropastili dragocjeno prijateljstvo.

Tip 5: Onaj za kojeg ste svjesni da nije dobar za vas
Ali vam kroz glavu prođe promijenit će se. Neće. Toliko je jednostavno. Ima situacija u kojima je bolje obuzdati strasti, bar na neko vrijeme, dok ne budete sigurni što zaista želite.