5 tajni uspješnih parova

| Lifestyle |

 

Instagram/ @bridget

Svaki dugovječan par može bez problema potvrditi kako ipak postoje pravila kojih se treba pridržavati kako bi veza opstala na duge staze.

Donosimo vam 5 najvažnijih stvari koje treba zapamtiti ako uplovljavate u ozbiljniji odnos s partnerom:

Nikada nemojte zaboraviti pitati partnera kako mu je prošao dan
Ovakve stvari ne počinju gubiti na vrijednosti ako ih pitate svaki dan. Na kraju dana, kada se utisci slegnu, nemojte zaboraviti pitati vašeg partnera kako se osjeća, je li umoran i što mu se taj dan događalo. Dajte mu do znanja da je vama stalo te saslušajte čak i one najsitnije probleme. Vašem odabraniku će to mnogo značiti.

Veze donose obveze
Iako možda ne volite gledati utakmice ili izlaziti svakog petka navečer, potrebno je nekada uraditi stvari koje će vašeg odabranika učiniti sretnim. Njemu će mnogo značiti što vas ima uz sebe u trenucima u kojima je ispunjen i sretan, a činjenica da ste ga usrećili vrijedna je svega.

Mala iznenađenja otvaraju velika vrata
Ako ste u trgovini i u hladnjaku ugledate sladoled s čokoladnim mrvicama koji vaš partner voli, iznenadite ga tako što ćete mu ga donijeti kući. Tako ćete mu staviti do znanja da mislite na njega i da ste zapamtili što voli.Ovakve sitnice mogu biti simpatične i uvijek su jako romantičan detalj. Svom partneru na ovaj način dajete do znanja da vam je stalo i da vam je nedostajao.

Nemojte se svađati kada putujete
Iako nekada može biti jako teško, shvatite da to što ste zaboravili set za tuširanje ili ručnik za plažu nije i ne mora biti motiv za svađu. Svi propusti koji vas u tom trenutku izbace iz takta i poremete vaše planove, sutra će biti jednostavno priče kojima ćete se zajedno smijati. Mislite pozitivno, ne dajte sitnim propustima da vam kvare sreću. 

"Volim te" se ne može izlizati
Ozbiljno. Slobodno koristite te dvije riječi bez straha da će ih se vaš partner zasititi. Svi vole čuti da je nekome do njih stalo, pogotovo ljudi s kojima planiramo provesti ostatak života.