5 stvari koje trebate napraviti svake nedjelje za što bolji tjedan pred vama!

| Lifestyle |

5 stvari koje trebate napraviti svake nedjelje za što bolji tjedan pred vama!
5 stvari koje trebate napraviti svake nedjelje za što bolji tjedan pred vama!

 Bilo da ste tip osobe koja nedjelju provodi u opuštanju i uživanju u posljednjem slobodnom danu ili se pak cijeli dan stresirate upravo zato što je sutra radni dan - priznajemo da nikada nije lako prebaciti se u radni tempo nakon nekoliko slobodnih dana. Na sreću, postoji nekoliko jednostavnih stvari kojima si možete olakšati tjedan pred vama i kojima će vam dolazak ponedjeljka proći nešto glađe no što ste mislili...

U nastavku pročitajte naših 5 jednostavnih modnih savjeta koje biste trebali napraviti svake nedjelje kako biste spremno dočekali radni tjedan pred vama!

1. Operite sav veš. Pripremite stvari koje trebaju u kemijsku čistionicu. Ako operete sav veš u nedjelju imat ćete više odjeće za cijeli tjedan pred vama - što će vam itekako ubrzati cijeli proces spremanja! Plus: ako svake nedjelje stavite na hrpu odjeću koja treba na kemijsko čišćenje, sasvim sigurno ćete ju tamo i odnijeti na vrijeme. 

2. Odaberite barem 3 outfita koja ćete nositi u danima pred vama. Do najboljih kombinacija dolazite u ona jutra kada niste zatrpani e-mailovima ili trčanjem na ranojutarnji sastanak. Vjerujte nam: nikada nećete požaliti nedjeljno planiranje outfita za tjedan pred vama.

3. Ispraznite i očistite svoju torbu. Čak i ako niste jedna od onih žena koja nosi "cijeli život" u torbi, zanimljivo je koliko nepotrebnih stvari ćete u njoj pronaći nakon radnog tjedna. Započnite tjedan sa svježom i čistom torbom tako što ćete iz nje izvaditi sve smeće, račune, gumice za kosu i kovanice...

4. Dovedite svoj ormar u red tako da sve posložite nazad na svoje mjesto. Jednostavno rečeno, čist ormar je funkcionalan ormar.

5. Izaberite odjeću za vježbanje za cijeli tjedan pred vama. Mali trik koji obožavamo: ako u jednu torbu spakirate svu odjeću koja vam je potrebna za vježbanje u toku tjedna i držite ju u autu ili radnom stolu, nećete imati prostora za izgovore poput "zaboravila sam opremu". Također, neobično je zadovoljavajuć osjećaj kada shvatite da ste iskoristili apsolutno svu odjeću iz torbe na kraju tjedna.