5 stvari koje morate znati ako hodate s mlađim muškarcem

| Lifestyle |

Instagram/@priyankachopra

Srce želi ono što srce želi, a to ponekad znači i druženje s nekim tko je mlađi od vas.

U posljednje vrijeme veze s razlikom u godinama postaju sve popularnije, ali uvijek ima onih ljudi koji će se tome protiviti ili članova obitelji koji će osuđivati vašu novu vezu.

Na kraju dana, koga god da ste izabrali i zašto je vaša odluka. Najvažnije je da ste pronašli nekoga s kim želite provoditi vrijeme.

U nastavku pročitajte 5 stvari koje morate znati, ako se upustite u vezu s mlađim muškarcem.


Jasnoća odnosa


Zapitajte se što želite od ovog odnosa? Ako želite samo izlaziti i zabavljajte se, to je sjajno. Ali, ako se želite skrasiti i imati djecu sa svojim novim partnerom, morate to jasno dati do znanja. Kada je u pitanju hodanje s nekim tko je mlađi od vas, želite biti sigurni da se vaši budući ciljevi poklapaju. To također znači jasnoću onoga što vam je potrebno od veze. Potrebno je emocionalno se otvoriti i reći točno ono što očekujete od ove veze. Ne bojte se biti iskreni u vezi s toga, jedina osoba kojoj bi se naudilo prikrivajući svoja očekivanja ste vi sami.

Možda nisu emocionalno zreli kao vi

Neki ljudi, posebno muškarci, imaju puno koleba da rade u areni zrelosti. Ako razmišljate o tome da život povedete s mlađim muškarcem, provjerite može li on preuzeti odgovornost za svoja djela. Ako im malo nedostaje povijest u odnosima, nema brige. Ali, imajte na umu da možda nisu tako vješti u komuniciranju svojih osjećaja ili radu s pitanjima na zaista odrasli način. Važno je da se ne osjećate kao da postajete partnerov roditelj ili terapeut, jer to nije seksi.


Možda ste u različitim životnim fazama


Ovo je u potpunosti logični ipak ste rođeni u različitim godinama ili, u nekim slučajevima, desetljeća. Ali očekujte da ćete s mladim muškarcem osjetiti novu dinamiku u usporedbi s onom koju biste mogli doživjeti s nekim tko je vaših godina. Da biste bolje shvatili koliko ste možda neusklađeni u ovom aspektu, razmislite o tome kakav bi bio osjećaj druženja s njegovom grupom prijatelja. Ako vam se ta ideja ne sviđa jer bi to izgledalo kao druga godina fakulteta.Zapamtite to. Sama starost ne govori koliko odrasli, ali velika je vjerojatnost da imate drugačija iskustva i ljubavnu povijest . Ako vas zanima dugoročna veza, a ne samo zabavan seks, nije loše razgovarati o tome gdje se oboje nalazite u životu i kako ćete se uklopiti jedni s drugima. Pitajte svog partnera gdje se vide u naredne dvije godine i procijenite da li vam to, zaista, paše.


Svatko ima prtljagu - čak i mladi


Možda ste svježe razvedeni s bivšim mužem, ali mlađa osoba također može imati svoju prtljagu. Jedna je razlika ta što je starija osoba možda imala više vremena raditi na nekim stvarima koje su im bile teške. Možda ste na različitim mjestima kad je riječ o fazama upoznavanja i života, ali to ne znači da mlađa osoba u svom životu nije imala određenih problema.


Možda imate različito objašnjenje riječi obveza


Kako definirate riječ obveza može se jako razlikovati. Vama to može značiti predanost i vjernost samo jednoj osovi, a mlađem muškarcu to može biti način na koji se odnosi prema vama. Izvodi vas na spojeve i razgovara s vama na dnevnoj bazi, ali ne i vjernost.
Važno je pronaći mjesto na kojemu ćete se poravnati i postići ravnotežu. Ovu stavku definirajte na početku svoga odnosa kako ne bi završili povrijeđeni.