5 pitanja koja ne trebate postavljati mladencima

| Lifestyle |

Instagram/ @wedding.pages

Pozitivna trema, ali i stres su sastavni dio dana vjenčanja za svaku mladu ili mladoženju.

Pored svih stvari koje mladenci trebaju obaviti, sigurno im nisu potrebna dosadna pitanja poput: "Jao, ne znam što ću obući", "Možemo li dovesti djecu?", "Kakvu si vjenčanicu odabrala?" i slično.

Ako ne želite biti među dosadnim gostima, donosimo vam 5 pitanja koja ne biste trebali postavljati kada dolazite na vjenčanje:

U koliko sati je vjenčanje?
Ovo pitanje je tako jednostavno da je najbolje da pričekate pozivnicu. Tamo ćete naći sve važnije detalje o vjenčanju. Dakle, vrijeme, lokacija i dress code, sve se nalazi u pozivnici. Ako ste izgubili pozivnicu, pitajte nekoga za koga ste sigurni da je pozvan na vjenčanje.

Mogu li povesti pratnju?
Iako bi vaš prijatelj sigurno pristao kada biste ga pitali da povedete i svog novog partnera, trebate biti oprezni isto kao i na prvom pitanju. Dakle, ako je poziv upućen samo vama, velike su šanse da ipak ne možete dovesti svog novog partnera.

Slanje poruka na dan vjenčanja
Ovo nije pitanje, ali dobro je slijediti pravilo: ako nije hitan slučaj, nemojte pisati mladoj ili mladoženji na dan njihovog vjenčanja. Čak ni slatko čestitanje ujutro. To je lijepa gesta, ali oni imaju toliko toga u glavi na taj dan pa je posljednje što im je potrebno da neprestano provjeravaju svoj telefon.

Postoje li veganske/bezglutenske/keto opcije hrane?
Osim ako nemate smrtonosnu alergiju na hranu, nemojte gnjaviti mladu i mladoženju o tome što ćete jesti. Prije nego krenete na vjenčanje pojedite nešto u slučaju da ne postoji ništa što bi odgovaralo vašoj prehrani.

Mogu li birati stol?
Ne. Ako su se mlada ili mladoženja potrudili osmisliti raspored sjedenja za stolom, prilagodite se njihovim pravilima. Vjerujte da su vas već stavili s nekim koga poznajete ili bar s nekim s kim imate nekoliko zajedničkih stvari