5 najboljih i potpuno besplatnih web stranica za online streaming

| Lifestyle |

Donosimo vam popis 5 najboljih stranica za besplatno online gledanje filmova i serija. Programi koji nude sadržaj visoke kvalitete, filmovi i serije su vrlo brzo dostupni, neke od njih nije potrebno ni instalirati (samo pratite link koji vas vodi direktno na stranicu), izaberite film ili seriju koju želite gledati, stisnite play i to je to. Najbolje od svega je što je sadržaj potpuno besplatan.

GOmovies

Stranica iznimno laka za korištenje i  vrlo brza, a velik dio filmova i serija ima i titlove.

MovieNight

Brza, pregledna i također jednostavna web stranica na kojoj filmove i serije možete gledati online u dosta dobroj kvaliteti.

Los Movies

Sjajan i pregledan dizajn stranice, brzo ažuriranje, kvalitetni linkovi i titlovi su razlozi zašto volimo ovu web stranicu.

Popcorn Time

Također  besplatan program za gledanje filmova i serija visoke kvalitete, a dostupni su i titlovi. Za razliku od prva tri ovaj program potrebno je instalirati, ali i oni s najmanje tehničkih sposobnosti ovaj će zadatak savladati vrlo lako.

Stremio

Nama možda i najbolja aplikacija koju je također potrebno instalirati, a koja vam dopušta gledanje sadržaja s raznih servisa, nudi najveći izbor sadržaja, brzo je ažuriranju, vrlo pregledna i jednostavna, a za najveći broj filmova i serija dostupni su titlovi.