5 mjesta na kojima se možete zabaviti ovog Halloweena

| Lifestyle |

Gdje se dobro provesti ovog Halloweena?

Halloween može poslužiti kao genijalan izgovor za dobar provod. U zadnjih par godina proslava Halloweena sve je popularnija i popularnija i u Hrvatskoj pa u skladu s time mnogi klubovi, kafići i restorani organiziraju tematske partije.
U Zagrebu je puno mjesta koja nude zabavu pod maskama tako da svatko može pronaći zabavu po svome ukusu. Mi smo malo istražili ovogodišnju ponudu te smo vam odlučili predstaviti nama najzanimljivijih pet mjesta koji organiziraju Halloween partije.

Gdje se dobro provesti ovog Halloweena?


1. Mint club&more
Mint je prošloga vikenda ponovno otvorio svoja vrata. zagrebački klub koji je poznat po dobrom provodu za ovaj Halloween organizira RNB party pod maskama u znaku popularne serije Squid Game.
2. Trinity
Trinity jesu partiji posvećeni hiphop i trap glazbi, a njihov event održat će se u prostoru Avant Gardena. Tema partyja je vrlo zanimljiva jer gosti će biti zamaskirani u Met Gala outfite poznatih osoba.
3. Twilight Halloween Party
Jedna od poznatih Halloween partyja organizira se u prostoru kluba Boogaloo. Ovaj spooky event upotpunit će glazba Phantasmagoria te plesni performance plesne grupe Nipirije Walde i plesačica Maya Hellfire.
4. Johann Franck
Johan Franck još je jedna dobro poznata Halloween destinacija koja će ovaj Halloween proslaviti u znaku jedne od najpopularnijih serija odnosno La Case de Papel.
5. Metropolis Club
Metropolis se ove godine odlučio za party pod maskama inspiriranim Harry Potterom.