5 mitova o braku koji su apsolutno lažni

| Lifestyle |

 Da je bar vaš brak kao onaj od vašeg omiljenog moćnog celebrity para... Ako tako razmišljate, imamo dobre vijesti: totalno može biti! Samo prije svega trebate zaboraviti na ovih 5 učestalih mitova o braku koji su apsolutno lažni! 

MIT: LJUBAV ZNAČI DA NIKAD NE TREBATE REĆI OPROSTI 

Krivo. Trebate reći "oprosti" - puno puta. Evo i zašto: svađe se događaju. I to je ustvari znak zdrave veze jer znači da možete ispraviti stvari i priznati kada ste u krivu. Smatrajte to malo iskrenijom verzijom "u pravu si".  

MIT: DJECA SU NA PRVOM MJESTU

Da, djeci ćete morati pokloniti većinu svoje pažnje, ali vaš odnos s mužem vam treba biti jednako važan prioritet. Odredite jednu večer u tjednu koja će biti samo za vas dvoje.  

MIT: TREBATE SE SEKSATI DVA PUTA TJEDNO 

Da, zdravi seksualni život važan je za vašu vezi, ali život (i previše vina za večerom) malo će vas uspavati. Nemojte se zbog toga osjećati krivima. Umjesto toga, dajte sve od sebe da se dobro organizirate i posložite prioritete. 

Ljubavni par

MIT: PRAVA LJUBAV ZNAČI DA SVE RADITE ZAJEDNO

Da, vjenčali ste se jer ste jedno drugom najbolji prijatelj, bla bla bla. Ali provođenje solo vremena sa svojim drugim prijateljima ne znači da među vama nešto ne štima. Dapače, različite stvari vas vežu za različite ljude, što je sasvim u redu i zdravo. 

MIT: NIKAD NE ODLAZITE U KREVET LJUTI

Spavanje na kauču je grozno. Ali ponekad vam nakon svađe treba malo samoće - i to je sasvim u redu. Nikako nije dobro trpjeti probleme na duže staze. Uvijek govorite ono što vam je na umu i nakon svađe se više nemojte vraćati na njene razloge. Sutra je novi dan!