5 ključnih savjeta koji će vam pomoći pri stvaranju vlastite tvrtke

| Lifestyle |

6 savjeta kako razviti osoban brend

Jeste li ikada sanjali o pokretanju vlastite tvrtke? 2010. godine, Emily Weiss pokrenula je Into the Gloss, internetski beauty portal koji istražuje rutine uljepšavanja inspirativnih žena. Šest godina kasnije, Weiss kreira vlastitu liniju proizvoda za njegu kože te makeup liniju (Glossier) i jedna je od najboljih primjera kako započeti dobru karijeru.

U nastavku saznajte 5 ključnih savjeta kako započeti vlastiti posao:

Uključiti potrošače u sve faze.

Mnoge tvrtke provode puno vremena u marketingu i brainstormanju kako potrošače uključiti u sve faze razvoja. No ključ je da oni doista budu uključeni" – neke od najboljih ideja pokrenute su od strane potrošača na društvenim mrežama.

Mislite izvan prodaje.

Prema Weiss, angažman i zajedništvo su veće mjerilo uspjeha od prometne ili prodaje.

Ne morate biti stručnjak kako biste započeli svoj posao.

"Išla sam u školu umjetnosti... Nisam išla u poslovnu školu", kaže Weiss. Umjesto toga, Weiss je uključila stručnjake i potrošače tijekom cijelog postupka izrade kako bi se osigurala da njezin brend uspije.

Odredite svoju poziciju na tržištu.

Da biste bili uspješni, važno je biti u mogućnosti identificirati tržišne praznine i artikulirati kako vaša tvrtka ispunjava taj prostor.

Imajte fokus na dugoročnu izgradnju brenda.

Weiss vjeruje da je ključ dugoročne poslovne uspješnosti fokus na izgradnju brenda koji može funkcionirati na više platformi, bilo da se radi o web stranici, društvenim medijima ili maloprodaji. Kada smišljate brend od samog početka razmišljajte o njegovoj evoluciji.