Kako je dobro vidjeti te opet. Pa makar na fotografijama

43 fotografije koje će nas podsjetiti kako se zabavljalo u Saloonu

| Lifestyle |

'Throwback thursday' je popularan trend na internetu koji se najčešće koristi na društvenim mrežama kao što su Instagram, Twitter i Facebook. Sports Illustrated pripisuje podrijetlo tog pojma blogu specijaliziranom za tenisice, pod nazivom 'Nice Kicks'. Prema njima taj je blog započeo praksu redovitih poruka i objava fotografija starih košarkaških tenisica 2006. godine, pod nazivom serije "Throwback Thursday".

Korisnici društvenih mreža sada često objavljuju nostalgične fotografije iz svoje prošlosti i uz to stavljaju 'hashtag' #TBT. Koriste ga ljudi diljem svijeta kako bi s drugima podijelili i ponovno proživljeli neka svoja iskustva i događaje iz prošlosti.

Isto čemo, evo, učiniti i mi na Wall.hr-u s ove 43 fotografije iz omiljenog zagrebačkog kluba Saloon, a koji je odgojio toliko generacija čagera i čagerica, te svakako zaslužuje da ga se s vremena na vrijeme ponovno sjetimo. A, uostalom, možda i pronađete neku mladu verziju sebe na ovim fotografijama u galeriji. Ili, štajaznam, neku svoju davnu simpatiju...

Ostalih 40 fotografija nalazi se u galeriji. Nemojte prestati gledati nakon što sre vidjeli mladog Niku Kranjčara. Ima tamo još mnoštvo slično genijalnih fotografija.

Neke na Wall.hr-u ranije objavljene tekstove o Saloonu možete pronaći na ovim linkovima:

Badnjak u Saloonu

Intervju s vlasnikom

Izvještaj s prvog tuluma u Saloonu nakon ponovnog otvorenja

Evo ipak još jedna fotografija ovdje. Suki obezbjedio parkirališno mjesto kapetanu naše reprezentacije.