4 znaka koja vam pokazuju da je vaš pas sretan

| Lifestyle |

Kako znati je li vaš pas sretan?

Kućni ljubimci unose neviđeno mnogo sreće u naše živote. Oni su nam privrženi, iskazuju nam mnogo ljubavi, razveseljavaju nas kada smo tužni... Baš je zato vrlo važno vratiti im istom mjerom. Vaš kućni ljubimac trebao bi od vas dobivati ljubav, sreću i skrb.
Budući da većina ljudi za kućne ljubimce ima pse mi smo odlučili istražiti s čime nam to naši psi pokazuju da su sretni. U nastavku možete saznati četiri znaka kojima vam vaš pas pokazuje da je on jedan sretni pas.

Kako znati je li vaš pas sretan?


1. Okreće li se vaš pas često na leđa i pokazujem vam trbuh time vam želi pokazati privrženost, sreću i osjećaj sigurnosti kada je u blizini vas.
2. Znate li kada najedanput vaš pas dobije snažni nalet energije te počne nekontrolirano trčati u krug ili sprintat u psećem svijetu taj je nekontrolirani nalet energije poznat kao zoomie, a sa zoomijima vam vaš pas pokazuje koliko je ustvari sretan.
3. Što više vaš spava on je ustvari sretniji i zdraviji jer odrasli, zdravi i sretni psi spavaju i do 16 sati dnevno. Primijetite li da vaš pas u zadnje vrijeme spava jako malo to bi mogao biti pokazatelj stresa.
4. Trepće li vaš pas učestalo on je jedan sretan pas.