4 tipa muškaraca koje žene ne vole

| Lifestyle |

Instagram/ @thatjasonmomoa

Na isti način kako su određeni pripadnici muške vrste ženama privlačni, postoje i oni s kojima se žene jednostavno ne vole petljati.

Bez obzira iz kojeg razloga su takvi, postoje muškarci koje žene izbjegavaju. Bili oni bahati, svadljivi, mrzili žene ili imali slične nepoželjne osobine, neki tipovi muškaraca se ipak izdvajaju.

Donosimo vam 4 tipa muškaraca koje žene ne vole:

Škrtica
Žene izbjegavaju muškarce koji kod svakog plaćanja glume da su zaboravili ponijeti novčanik ili se prave blesavi kad treba platiti račun. Takve stvari sebi ne bi smio dopustiti niti jedan muškarac koji drži do sebe.

Onaj koji sve pretvara u prepirku
Nekad su prepirke neizbježne, ali ako se to događa prečesto, onda nešto definitivno nije u redu. Nitko ne želi biti u vezi s osobom koja svaki razgovor pretvara u “političko sučeljavanje”.

Ženomrzac
Ovakvi muškarci ne skrivaju svoju ogorčenost i negativnost prema svim pripadnicama ženskog roda, što se vidi po njihovim čestim ispadima, nezadovoljstvu i negativnim komentarima usmjerenim prema ženama.

Bahati tip
Žene izbjegavaju likove koji za sebe misle da su najljepši, najsposobniji i u svemu posebni, a ostale smatraju manje vrijednima.