4 stvari koje MORATE napraviti prije nego što se preselite

| Lifestyle |

Ovo morate napraviti prije nego što se preselite!
Ovo morate napraviti prije nego što se preselite!

 Seljenje sa sobom donosi puno pluseva i minusa. Između pakiranja kutija i pospremanja svih sjećanja na doživljaje iz vašeg, sada bivšeg, doma - može vam postati itekako emocionalno! S druge strane, to je jedan uzbudljiv novi početak zbog kojeg morate osjećati leptiriće nervoze u trbuhu. Čak i ako niste živjeli na tom mjestu godinama, važno je pravilno se pozdraviti i rastati s mjestom koje ste nekad zvali domom. Zato ćemo danas s vama podijeliti 4 ideje koje MORAJU biti na vašem popisu stvari koje treba učiniti prije nego što se preselite!

1. Organizirajte party

Bilo da se radi o intimnoj večeri s prijateljima ili ludom i nezaboravnom tulumu, želite se na odgovarajući način pozdraviti sa svojim domom! Plus: na taj ćete si način stvoriti odlična sjećanja o prostoru u kojem ste nekad živjeli i pamtiti ga upravo tako. 

2. Provedite cijeli vikend ne radeći baš ništa

Obično si preko vikenda napunimo kalendare s druženjima, aktivnostima i mjestima koje trebamo posjetiti u svoje slobodno vrijeme. Ali prije nego što se preselite, odvojite jedan vikend samo za sebe i uživanje u svojem prostoru. Slušajte glasno muziku. Skuhajte večeru samo za sebe. Uživajte u svojem domu prije nego što dođe vrijeme za rastanak. 

Napravite nered u svom domu!
Napravite nered u svom domu!

3. Napravite nered!

Skuhajte veliko, totalno netipično jelo za vas. Ili se uhvatite ogromnog DIY projekta! Napravite nekakav nered u svojem sadašnjem domu. Činit će vam se kao da ste se puno više iživjeli u njemu i cijenit ćete ga više.

4. Fotografirajte ili nekako zabilježite prostor

Sigurno imate svoje fotke u svom domu, ali što je sa slikama prostora? Ako napuštate mjesto koje ste voljeli i čije detalje obožavate, htjet ćete imati nekakva konkretna vizualna sjećanja na njega i u budućnosti. Plus: bit će vam jako zabavno za nekoliko godina vidjeti kakav stil ste nekad voljeli!