4 pokazatelja da ste osoba koju bi svatko želio imati u svom životu

| Lifestyle |

Instagram/ @oliviaculpo

Većina žena se preispituje u svojim odnosima s drugim ljudima, a posebice kada je pitanju žensko prijateljstvo. 

U nekim situacijama prijateljice od nas očekuju više nego što možemo ponuditi pa se možemo osjećati zbunjeno i preispitivati same sebe jesmo li dobra prijateljica.

Kako se to više ne bi morali pitati, u nastavku vam donosimo 4 pokazatelja da ste osoba koju bi svatko želio imati u svom životu.

Ne osuđujete
Svjesni ste da svatko ima svoj životni put koji možda nije u skladu s vašim stavovima ili svjetonazorima, ali nikada zbog toga nećete odbaciti dragu osobu. Jednostavno nemate naviku osuđivati druge ljude zbog njihovih životnih odabira ili odluka.

Osoba ste od povjerenja
Znate čuvati tajnu, a to je velika kvaliteta. Upravo zato ljudi vam vjeruju i spremno vam povjeravaju svoje najintimnije tajne.

"Održavate" prijateljstva
Život sa sobom donosi puno obaveza i briga zbog kojih ponekad ne možemo naći dovoljno vremena za druženja. Međutim, i u prijateljstvu se može primijeniti pravilo „kvaliteta, a ne kvantiteta“. U trenutku kada ne možete izaći na višesatnu kavu, vi ćete obavezno nazvati svoju prijateljicu da biste ju pitali kako je. Vodite računa o važnim stvarima u njihovom životu, pratite što se događa, rješavaju li svoje probleme i općenito se interesirate za njih. Zbog toga se osjećaju voljeno i uzvraćaju vam istom mjerom.

Iskrenost vam je na prvom mjestu
Nikada ne lažete, čak i ako znate da će istina možda povrijediti drugu osobu. Na kraju dana, istina je uvijek manje bolna od laži, a vaša iskrenost još je jedan od razloga zbog kojih vas prijatelji toliko cijene i vole. Ne bojite se izraziti svoje mišljenje, ali uz to također ne zaboravljate pružiti potporu prijateljima bez obzira na to slažete li se s njima ili ne.