3 znaka da je on vaša srodna duša

| Lifestyle |

Pixabay

Ponekad je dovoljan jedan susret, a ponekad neko vrijeme kako bismo se zaljubili, ali kada se kemija dogodi, to je uglavnom to.

Pronaći srodnu dušu ipak je malo teže, ali ako se prepoznajete u ovom tekstu, slobodno odahnite jer vi ste je već pronašli.

On je prva osoba koja zna svaku veliku i malu novost u vašem životu
Ne zato što mislite da morate nešto prvo javiti njemu, nego zato što to stvarno, jako želite. Kada dobijete posao ili povišicu, prvo zovete njega, a on je i prva osoba s kojom želite proslaviti sve lijepo što vam se događa. Vaša srodna duša uvijek će biti u toku sa svim novostima u vašem životu, kako onim pozitivnim, tako i onim negativnim, malim i velikim.

Čita vas kao otvorenu knjigu
Možda ne može čitati vaše misli, ali je najbliže tome što možete zamisliti. Dovoljno mu je par sekundi u vašem društvu da bi znao da vas nešto muči, da ste zbog nečeg uzbuđeni, zabrinuti ili osjetljivi. I koje god vaše trenutno stanje bilo, on uvijek zna najbolju ideju kako vas razveseliti, nasmijati, oraspoložiti ili utješiti.

Nema toga što o vama ne zna
On vas vjerojatno poznaje bolje nego što znate sami sebe. On zna koliko vas plaši što se polako pretvarate u svoju mamu ili koliko želite napustiti sigurnost stalnog zaposlenja i izgraditi vlastiti posao. On zna da plačete kao kišna godina svaki put kada gledate "Bilježnicu" i da vam gledanje "Seks i grada" dođe kao terapija. I ono što je najvažnije, ne osuđuje vas ni zbog čega već vas voli upravo takvu kakva jeste.