3 uzroka nesretnog braka s kojima se slažu svi muškarci

| Lifestyle |

Instagram/ @couplestravelgoals

Nijedan brak nije isti, ali postoje neke univerzalne primjedbe s kojima je suglasna većina muškaraca.

Donosimo vam 3 najčešća uzroka nesretnog braka s kojima se slažu svi muškarci:

Nedostatak seksa
Fizička bliskost je važan dio braka, ali je činjenica da muškarci generalno imaju veću potrebu za njom. Ako vaše potrebe i potrebe vašeg partnere nisu usklađene, potrudite se izaći mu u susret i ostvariti kompromis. Pokušajte se staviti na njegovo mjesto I biti empatični umjesto osuđivati. To ne znači da trebate zanemarite vlastite potrebe i želje, nego postići dogovor koji će i vama i njemu ići u korist.

Sve je podređeno djeci
Sasvim je normalno da se život promijeni iz korijena kada djeca stignu na svijet, ali problem nastaje kada žene počne svu pažnju usmjeravati na prinovu Muškarci se mogu osjećati zapostavljeno. Istina je da odgajanje djece zahtjeva dosta vremena, pažnje i energije, ali čak i one geste koji vam se čine najbezazlenije mogu puno značiti vašem partneru. Zagrlite ga kada se probudite ili ga poljubite na kraju napornog dana i obavezno ponekad izdvojite vrijeme koje ćete provesti samo s njim.

Previše priče
Bez obzira je li u pitanju pozitivna, negativna ili neutralna poruka koju pokušavate prenijeti, muškarci u većini slučajeva smatraju da žene previše pričaju, a glavni razlog krije se u tome što imaju ograničenu sposobnost paralelnog obraćanja pažnje na predmet razgovora, i ono što čine u tom trenutku. Ako vaš suprug nije odmah odgovorio na pitanje, najvjerojatnije još uvijek razmišlja. Nemojte se odmah ljutiti ili brzo prijeći na drugu temu – dajte mu dovoljno vremena da obradi informaciju.