Stvari u braku koje ne smijete dozvoliti ni sebi ni partneru

| Lifestyle |

Instagram/ @couplegoals

Parovi koji imaju prilično uspješne veze izbjegavaju sve što bi moglo narušiti njihovu idilu.

Posebice je to slučaj u braku, zajednici u kojoj si ne smijete dozvoli neke stvari ako želite da funkcionira.

Ppročitajte koje su to stvari koje ne trebate dozvoliti:

Netrpeljivost u emocijama
Neki od nas, bilo zbog svoje prirode ili načina odgoja nisu veliki ljubitelji iskazivanja osjećana i često vrše pritisak na svoje partnere da se i oni suzdrže od izljeva emocija. U vezi s takvom osobom stalno osjećate krivicu ako pokazujete osjećaje, naročito negativne – od vas se očekuje da uvijek budete dobro raspoloženi. Partneri takvih osoba se obično guše u emocijama koja ne mogu pokazati i to ih na duži rok užasno izjeda.

Neslane šale
Ako vaše šale nisu smiješne vašem partneru, onda mu upornim inzistiranjem na takvom humoru šaljete poruku da ga ne razumijete i ne poštujete. Zadirkivanje koje povrjeđuje i prelazi partnerovu granicu treba prestati jer dobre namjere nisu izgovor ako donose sa sobom negativne posljedice.

Kronična nepouzdanost
Vaš partner nije zlonamjeran i manipulativan – jednostavno je nemaran i neorganiziran. Zaboravi platiti račune ili se ne sjeti vašeg dogovora za večeru. Zbog toga ste stalno u neizvjesnosti i to uništava vaš odnos. Ne dobivate podršku koju vam brak treba pružiti i to kronično ugrožava vaš odnos.