3 stvari koje trebate prestati raditi ako želite biti sretni

| Lifestyle |

 

Instagram/ @tamara

Ponekad sami sebi otežavamo život, ali nije uvijek lako definirati što točno radimo pogrešno i kako nas to sputava.

Poruke koje sami sebi govorimo mogu imati veliki utjecaj na naš izgled, raspoloženje i osjećaj sreće. Ako se ne osjećate dobro u vlastitoj koži, došlo je vrijeme za neke promjene.

Donosimo vam 3 stvari koje trebate prestati raditi:

Živite u prošlosti
Život ide dalje i stvari su drugačije nego što su bile nekada. Važno je to prihvatiti. Gubite dragocjeno vrijeme ako odbijate krenuti dalje. U redu je sjećati se, ali nemojte trošiti toliko vremena na razmišljanje ili razgovor o tome kako je bilo nekada. Pronađite sve što vas čini sretnim u sadašnjosti i pravite planove za budućnost.

Pretjerano razmišljate
Ovo je navika koju je teško iskorijeniti, ali nije zdravo ponavljati iste razgovora u glavi iznova i iznova ili opsjednutost nečim što je netko učinio. Ponekad ljudi nešto naprave ili kažu bez velikog razloga. Ako ste skloni pretjeranom razmišljanju koje vas sprječava donositi odluke, pokušajte se distancirati od analiziranja svake mogućnosti i pokušajte naučiti više se oslanjati na instinkt.

Želite svakome udovoljiti
Nemoguće je, neće se dogoditi ma što učinili. Prestanite to pokušavati. Fokusirajte se na gradnju vlastite sreće, a drugi će vas u tome slijediti.