3 stvari koje morate znati prije nego li uplovite u bračne vode

| Lifestyle |

Vjenčanje

Ulazak u bračne vode veoma je bitno ozbiljno shvatiti ako želite provesti sretan život. Iako samo naizgled ovakvo razmišljanje djeluje neromantično, u duhu sprječavanja razvoda prije nego li kažete da braku, Business Insider nedavno je identificirao neke od važnih činjenica kojih morate biti svjesni prije stvarnog vezivanja.

Dakle, prije nego što pristane provesti ostatak svog života s partnerom, uzmite u obzir sljedeće.

"Medeni mjesec" je faza koja traje godinu dana.

Definira se kao razdoblje s visokom razinom strastvene ljubavi i snažnih osjećaja privlačnosti i ekstaze, kao i idealizacija partnera. Medena faza traje samo oko godine dane. Nakon toga, parovi će doživjeti manje nuspojava povezanih s novostečenom ljubavi.

Ako ste jako uzbuđeni zbog dobrih stvari koje se događaju vašem partneru, imat ćete bolji odnos.

Proslava partnerovih pozitivnih životnih događaja s njima je više nego samo dobra manira - ona je zapravo povezana s daleko boljim odnosom. Direktna čestitka i stvarno zadovoljstvo zbog partnerovog uspjeha, a ne "umjetna" sreća zbog dobre vijesti, može biti razlika između cjeloživotne sreće i razvoda.

Najsretniji brakovi nastaju između najboljih prijatelja.

Supružnici koji dijele blisko prijateljstvo su sretniji, više povezani. Prijateljstvo je gotovo sigurno ključni mehanizam koji bi mogao pomoći objasniti odnos između braka i zadovoljstva životom.