3 savjeta da ponovno oživite strast

| Lifestyle |Instagram/ @weddingphotomag

Strast i želja su najjači na početku veze. Tada su partneri maksimalno posvećeni jedno drugom i nije im ništa teško učiniti kada je vođenje ljubavi u pitanju.

No, kako prolazi vrijeme i želja za vođenjem ljubavi opada pa je normalno da u jednom trenutku izgubite želju za seksom s partnerom ili da ona jednostavno bude manjeg intenziteta nego ranije.

Ali to ne znači da se trebate opustiti i ne raditi ništa po tom pitanju.

Donosimo vam 3 savjeta da ponovno probudite staru strast:

Ljubite se
Pokušajte se u nekim trenucima vratiti u početak vase veze i počnite se strastveno ljubiti s partnerom. Taj potez nerijetko vodi do seksa pa vas dodatno povezuje i uzbuđuje.

Radite na sebi
Ako ste se prestali truditi oko svog izgleda, to može, osim vašem partneru, smetati i vama. Iz toga razloga možete početi ponovno trenirati I raditi na sebi.Vi ćete se osjećati puno bolje i privlačnije, što će probuditi seksualnu želju vašeg partnera.

Začinite vaš ljubavni život
Nemojte biti rob rutine koja uništava strast, a ponekad i cijelu vezu. Umjesto sjedenja ispred televizora i gledanja filmova, dogovorite se za odlazak u provod i poslije njega ga samoinicijativno odvucite u sobu i podsjetite ga koliko ste dobri i na tom polju