3 pokazatelja da više ne osjećate privlačnost prema partneru

| Lifestyle |Instagram/ @weddingphotomag

U dugoročnim vezama nije rijetkost da vam partner postane manje privlačan. Vezu i blizinu partnera nakon nekoliko godina veze uzimamo zdravo za gotovo.

U prvim mjesecima veze obično sve ide kako treba. Razgovarate s partnerom, provodite vrijeme zajedno i ne možete skinuti ruke s njega. No, tu početnu strast skoro je nemoguće održavati godinama.

Donosimo vam 3 pokazatelja da više ne osjećate privlačnost prema partneru:

U vašoj vezi nema romantike
U toku veze i romantika polako blijedi. Svakodnevne obaveze udaljavaju partnere pa nema više onih sitnih znakova pažnje poput poljupca kada se vratite s posla. Život vam se polako pretvara u kolotečinu, što može biti uzrok toga da vam je partner manje privlačan.

Postalo vam je dosadno jedno s drugim
Kao i sva ljudska bića, vremenom ćete poželjeti nešto novo, a partnerstvo će vam postati predvidljivo i ustaljeno. To nekada može utjecati na privlačnost prema partneru.

Više ne brinete o sebi kao nekada
Kada imate previše kućanskih poslova za obaviti, naravno da nemate vremena za sređivanje. To primjećuje i vaš partner. Dajte si vremena, sredite se i zavedite vašeg partnera ponovno.

Ako ste primijetili da privlačnost prema partneru blijedi, nemojte dozvoliti da veza propadne. Budite strpljivi i radite na vašem odnosu.