3 nova brenda tenisica za trčanje koja obožavamo

| Lifestyle |

3 nova brenda tenisica za trčanje koje obožavamo
3 nova brenda tenisica za trčanje koje obožavamo

Tenisice, koje već duže vrijeme prate, ali i postavljaju modne trendove, postale su apsolutni 'must have' svih zaljubljenika u modu i sportske aktivnosti. Ljepše vrijeme koje dolazi, idealna je prilika da tenisicama osvježimo i upotpunimo proljetne kombinacije, ali i privučemo pažnju i poglede gdje god se pojavimo. Svojim novim asortimanom, ShoeBeDo se pobrinuo za svačiji ukus i potrebe.

Za sve one koji jedva čekaju prve zrake sunca, Brooks pruža neprocjenjivo trkačko iskustvo, ali i inspirira na kretanje - bila to vožnja biciklom u prirodi ili šetnja po špici.

Brooks tenisice
Brooks tenisice

Asics je idealan za kombinaciju sportskog i urbanog look-a. Svoje prepoznatljive linije savršeno je ukomponirao u proljetne boje, a na nama je samo da izaberemo model, kojim ćemo zadovoljiti svoje želje.

Asics tenisice
Asics tenisice

Još jedan svjetski brend koji stoji uz bok Brooksu i Asicsu - Saucony, proširio je svoju ponudu lifestyle tenisicama. U njega će se zaljubiti svi oni koji prate modne trendove i ne boje se svaku kombinaciju začiniti upečatljivim tenisicama. Svjetske zvijezde kao što su Taylor Swift i Gigi Hadid odavno su prepoznale kvalitetu i udobnost Saucony-a, a konačno i mi imamo priliku uvjeriti se u to. 

Saucony tenisice
Saucony tenisice