3 navike fit i zdravih žena koje trebate usvojiti ODMAH

| Lifestyle |

3 navike zdravih i uspješnih žena!
3 navike zdravih i uspješnih žena!

Svi imamo individualne fitness ciljeve i znamo u kojem smjeru želimo odvesti svoj lifestyle, ali s obzirom na brze živote koje vodimo i stresan posao koji nas svakoga dana čeka - ponekad je jako lako "skrenuti" s dobrog puta. Ali što ako vam kažemo da je za zdrav život najvažnije promijeniti vlastiti stav, a tek onda pronaći vrijeme za odlazak u teretanu?

Ponekad, čak i ako izuzetno naporno radite kako biste uspjeli u nečemu, nekoliko loših navika i negativnost mogu itekako uništiti sav trud i rad koji ste uložili u svoj lifestyle. U nastavku donosimo 3 navike i razmišljanja zdravih, fit žena koje bi vam mogle pomoći u postizanju vlastitih ciljeva...

1. Nikad ne preskaču prvi obrok u danu
Ovo je jedno od onih pravila koje stalno ponavljamo iz nova, ali čini se kako većina nas i dalje zaboravlja na važnost doručka. Fit žene ne zaboravljaju! Ovaj važan obrok pokreće vaš metabolizam i djeluje kao gorivo za uspješno obavljanje svih zadaća koje ga čekaju kroz dan. Pa što jedu zdrave žene? Grčki jogurt s bobičastim voćem, bjelanjke sa špinatom ili povrtni sok.

2. Bitan im je dobar san
Ako preskačete san, veća je vjerojatnost da ćete kroz dan posegnuti za lošom hranom. Općenito ćete biti osjetljiviji i birati masne, slane ili slatke obroke umjesto salate ili uobičajenog sendviča. Zdrave i fit žene ovo dobro znaju - pa im je dobar san UVIJEK prioritet.

3. O hrani razmišljaju kao o gorivu
Jako je lako odabrati krive namirnice kada postoji toliko informacija o tome što treba, a što ne treba jesti. Zdrave žene imaju pozitivnu vezu s hranom zato što je doživljavaju kao gorivo. Ono što jedu, biraju kao isključivo najbolji oblik njege koja je potrebna njihovom tijelu.