3 koraka da ubrzate jutarnju rutinu

| Lifestyle |

 

Buđenje je najteži dio dana, a ako niste jutarnja osoba vaša jutarnja rutina može vam oduzeti puno vremena.

Zvuk budilice u rano jutro jedan je od najiritantnijih zvukova na svijetu, a svakoga jutra imate točno određenu količinu vremena da se spremite za radni dan prije nego li izjurite iz kuće.

Većinom jutarnjeg spremanja za predstojeći dan vlada potpuni kaos, ali vaša jutarnja rutina može postati brza i bezbolna ako slijedite sljedeće korake.

Pripremite ono što ćete obući noć prije

Kako biste svoju jutarnju rutinu ubrzali do maksimuma potrebno je noć prije izabrati odjevnu kombinaciju koju ćete nositi, kako ne biste trošili vrijeme stojeći ispred ormara bez ideje.

Ne odgađajte alarm

Iako je pravo iskušenje ne dozvoliti si dodatnih 10 minuta sna nakon što vam zazvoni budilica, ne biste ju nikako trebali odgađati.
Kako ne biste odgađali alarm, svoj mobilni telefon stavite na udaljenu poziciju od kreveta jer će vas to natjerati da se ujutro ustanete kako biste ju isključili e će vas spriječiti od vraćanja u krevet.

Obavljajte više stvari od jednom

Odredite točan vremenski period koji možete potrošiti na tuširanje, koristite 2 u 1 šampon i kosu perite svakih nekoliko dana.
Suhi šampon je spas za dane kada preskačete pranje kose, a beauty proizvodi poput bronzera mogu se koristiti višenamjenski kako biste smanjili količinu vremena koje trošite na šminkanje.