10 kratkih za: Žanamari Lalić

| Lifestyle |

Žanamari Lalić
Žanamari Lalić

U Wall.hr intervjuu "10 kratkih za:" danas gostuje prekrasna pjevačica Žanamari Lalić. Saznajte što Žanamari momentalno radi, gdje nastupa i hoće li se odmarati u rodnim Tučepima ili putuje na neko drugo odredište. Ujedno pogledajte njezin najnoviji video "Kao da nema sutra"...

ŽANAMARI & J'ANIMALS, Kao da nema sutra

1. Gdje ćete se odmarati ovo ljeto? (Ili ste se već odmarali?)

Ovo ljeto, kao i svako do sad, moja prva destinacija su moji rodni Tučepi. Ljeto mi je jedina prilika da se na tjedan, dva maknem od obaveza i provedem malo kvalitetnog vremena sa svojim roditeljima. Imala sam ove godine i prvi kratki izlet na Zrće jer su u klubu Aquarius otvorili sezonu s mojim omiljenim DJ-om i producentom AXWELL-om. Nakon Tučepa, u 8 mjesecu slijedi povratak na stage. Nastupati ćemo na Hvaru (2.8.), u Sinju (3.8.), u Puli na festivalu VivaLaPola (10.8.), u Tučepima smo 15.8., a 24.8. smo po prvi put u Karlovcu na festivalu Rockorana.

2. Vaš idealan odmor je:

Upravo ovakakv kakvog imam svako ljeto.

3. Volite li više ljetovati u Hrvatskoj ili u inozemstvu?

Više volim ljetovati doma, zbog prvenstveno gore navedenih razloga, ali jako volim i putovati pa kad namirim dušu kući, onda vrlo rado putujem.

4. Koje vam je najljepše mijesto u Hrvatskoj, a koje u inozemstvu u kojem ste bili/boravili?

U Hrvatskoj obožavam Dubrovnik i okolicu, Vodice, otoke i moje Tučepe, a najdraža putovanja u inozemstvo do sad su mi bila ona u L.A., London i Egipat.

5. Volite li više aktivan ili pasivan odmor?

Uvijek počnem pasivno, ali to traje samo par dana dok ne napunim baterije za onaj aktivno avanturistički dio.

6. Volite li se sunčati (pržiti) na suncu ili preferirate hlad?

Čuvam se od sunca jako, ne volim zagorenu put i pazim na kožu i tetovažu. Lijepše je biti mlad, nego tamnoput, a sunce je glavni uzročnik starenja kože. Koristim i jake zaštitne kreme, a i kreme za njegu Shiseido.

7. Čitate li knjige na odmoru? Koju/e ćete čitati/ste čitali ovo ljeto?

Čitam uglavnom na plaži u hladovini kad je ulovim. Trenutno čitam „Courage – The Joy Of Living Dangerously“ od Osho-a.

8. Što najviše volite jesti i piti tjekom ljeta?

Volim laganu hranu, povrće, ribu, a od cuge volim - vjerovali ili ne - bezalkoholne koktele! Kad ih netko zna dobro napraviti, onda za osvježenje nema boljeg riješenja!

9. Što volite raditi ljeti? Skijate li na vodi, surfate, plivate, plovite, igrate picigin, vozite bicikl, planinarite, trčite, šetate se, kartate, uživate li u zalazu sunca, plešete, pjevate, posjećujete li događanja, predstave, koncerte, ljubite li?

U ovih nekoliko dana sam se iskupala, vozila na jet skiju, pila i čak radila koktele. U klubu Deep u Makarskoj sam s koktel majstorom Jurom složila novi koktel koji se zove kao i naš novi singl „Kao da nema sutra“! To je bilo jako zabavno složiti, a učinak je u skladu s pjesmom i duhom mog benda J'Animals (Žanimals). Osim toga volim gledati dokumentarce o vanzemaljcima, svjetskim zavjerama i slično pa ljeti napokon imam vremena i za to. Ove godine mi je najviše žao što sam doslovno „pregorila“ i morala otići ranije na more pa sam propustila festival kojeg čekam cijelu godinu „Metal Days“ u Tolminu i naravno nisam pogledala nekoliko svojih najdražih bendova – In Flames i Soilwork. Zima i proljeće mi je bilo ispunjeno koncertima pa sam ovaj put ipak odlučila pobjeći ranije i odmoriti se.

10. Koja je Vaša formula za realizaciju uspješnog ljetovanja u ova krizna vremena?

Imati kuću na moru! To je recimo moja olakotna okolnost. A i ljetne turneje s bendom su isto super prilika za zabavu, odmor i kupanje. Dakle, uvijek nastojim spojiti ugodno s korisnim. Osim toga, kad imaš dobro društvo stvarno je nebitno gdje si, možeš roštiljati ili napraviti party u dvorištu kraj plastičnog bazenčića i bit će ti super.