10 kratkih za: Nataliju Smogor

| Lifestyle |

Natalija Smogor

Modna dizajnerica koja se već nekoliko godina predstavlja na Dreft Fashion Weeku Zagreb, talentirana i zanimljiva Vrbovčanka Natalija Smogor otkrila nam je u kratkom intervjuu kako je provela ovo ljeto i priprema li novu kolekciju za slijedeći Dreft Fashion Week Zagreb.

1. Kako ste proveli ovo ljeto? Jeste li se uspjeli odmoriti ili ste radili punom parom? Gdje ste ljetovali?

Ljetujem već dugi niz godina u obiteljskoj vikendici u Crnoj punti nedaleko Zadra. Odmaralo se i odmorilo, malo se putovalo, planinarilo, plovilo i naravno radilo; skice ljetne kolekcije za nadolazeću godinu su već gotove, sad se treba primiti krojenja i šivanja...

Natalija Smogor
Natalija Smogor

 2. Kako zamišljate vaš idealan odmor?

Idealan odmor...bio je i ovo ljeto, opušteno, dovoljno je promijeniti stalnu sredinu.

3. Volite li više ljetovati u Hrvatskoj ili u inozemstvu i koje vam je najljepše mjesto u Hrvatskoj, a koje u inozemstvu u kojem ste bili/boravili?

Volim ljetovati u Hrvatskoj, naša obala je prekrasna, a prošla sam je cijelu. Obožavam Zadar. Što se tiče inozemstva bila sam u Italiji, na Azurnoj obali, a u prekrasni Monaco uvjek bi se vratila.

4. Jeste li više za aktivan ili pasivan odmor i što najviše radite ljeti? Skijate li na vodi, surfate, plivate, plovite, igrate picigin, vozite bicikl, planinarite, trčite, šetate, kartate, uživate li u zalazu sunca, plešete, pjevate, posjećujete li događanja, predstave, koncerte, ljubite li?

Više za aktivan, obično je vikendica koja služi za noćenje ,dok autom prođem cijelu Dalmaciju, sva mala mjesta uz obalu, sve uvale i "divlje" plaže zapravo su čari naše obale. Volim plivat, ronit, plovit... Ljubim...

5. Volite li se sunčati ili preferirate hlad, kako se štitite od sunca, što najčešće nosite ljeti?

Obožavam sunce, velike vrućine... to sam ja.

6. Kada se pakirate za ljetovanje, jel ponesete i što vam treba i što vam ne treba ili znate spakirati točno ono što vam treba?

Vjerovatno kao i svakoj ženi, sve nam treba. Ovo uz ono, ono uz ovo... Spakiram cijeli ormar kao da odlazim na godinu dana i na kraju za ta dva tjedna dosta mi je pet stvari. Za pola sata taj dan koferi su u autu...

7. Čitate li knjige na odmoru? Koju ste čitali ovo ljeto?

Nisam baš za čitanje knjiga jer nisam za neko izležavanje na plaži, već stalno u nekom muvingu...

8. Vaš omiljeni ovoljetni CD je:

Već duže vrijeme: David Guetta i 2Chellos.

9. Što najčešće jedete, pijete te pripremate tijekom ljeta?

Nemam velike razlike u prehrani što se tiče bilo kojeg godišnjeg doba, jedem razne salate, ribu, tjesteninu, a ni jedan dan ne prođe bez bistre juhe. I naravno čaša dobrog crnog vina.

10. Koja je Vaša formula za realizaciju uspješnog ljetovanja u ova krizna vremena?

Ma nema krize, koja kriza? To je momentalni trend u svijetu koji svi prate pa ajde neka ga i Hrvatska prati...  Šala. Pozitivno razmišljanje, okruženje ljudima koje volite, sreća, smijeh i veselje je realizacija uspješnog ljetovanja, ali i cijelokupnog života.