10 kratkih za: Moniku Sablić

| Lifestyle |

Monika Sablić
Monika Sablić

Poznata modna dizajnerica, supruga nogometaša Gorana Sablića, majka dvoje prekrasne djece i kako se čini prema njenim kolekcijama nepopravljiva romantičarka, Monika Sablić zbog male bebe, sina Andreja ljeto će provesti u rodnom Splitu. Voli li se sunčati kao prava Splićanka, kako se pakira za godišnji odmor, o čemu priča njena osmogodišnja kćer Mali Marija kao velika i koje joj je najljepše mjesto koje je je posjetila na svijetu otkrila je u kratkom ljetnom intervjuu za Wall.hr.

Prekrasna glumica Ana Gruica i sama dizjnerica Monika Sabklić u svojoj kampanji nakon rođenja drugog djeteta ispred objektiva glazbenika i pjevača Luke Nižetića
Monika Sablić

1. Koji su vam planovi za ovo ljeto, gdje ćete se odmarati/ili ste se već odmarali i hoćete li ga provesti većinom radno ili se planirate zaista odmoriti?

Planovi za ovo ljeto su da se napokom uselim u kuću koju uređujemo već godinu dana... Nedavno sam dobila bebu pa sam vezana uz nju, a još uvijek i dojim, tako da mislim da ovo ljeto neću nigdje ići iz Splita.

2. Kako zamišljate vaš idealan odmor?

Moj idealan odmor zamišljam na nekakvoj egzotičnoj plaži gdje se valjam u pijesku sa suprugom i djecom...

3. Volite li više ljetovati u Hrvatskoj ili u inozemstvu i koje vam je najljepše mjesto u Hrvatskoj, a koje u inozemstvu u kojem ste bili/boravili?

Dubai jednostavno obozavam.

4. Jeste li više za aktivan ili pasivan odmor i što najviše radite ljeti? Skijate li na vodi, surfate, plivate, plovite, igrate picigin, vozite bicikl, planinarite, trčite, šetate, kartate, uživate li u zalazu sunca, plešete, pjevate, posjećujete li događanja, predstave, koncerte, ljubite li?

Ja sam dfinitivno za pasivan odmor - djeca, suprug, obitelj, prijatelji, sunčanje, kuhanje domaćih specijaliteta i maksimalna opuštenost...

5. Volite li se sunčati ili preferirate hlad i koji vam je omiljeni ljetni preparat?  

Sunčati se i koristiti maslinovo ulje za mazanje.  Grrrrr, znam da nisam normalna - faktori, ozonske rupe i ostalo, al' što ću kad sam prava Splićanka.

6. Kada se pakirate za ljetovanje, jeste li poput većine žena pa pretjerate i ponesete i što vam treba i što vam ne treba ili znate spakirati točno ono što vam treba?  

Ranije kad nisam imala djecu nosila sam sve i svašta, a sada sam jako praktična. Nemam izbora  jer ako nisam, malo bi nam bila i cargo sluzba.

7. Čitate li knjige na odmoru? Koju/e ćete čitati/ste čitali ovo ljeto?

Volim opuštene knjige, lagane, ljubavne, dosta mi je problema, gdje god se okrenemo samo problemi, mediji nas stalno plaše. Posljednje što sam pročitala je mislim nekakav ljubić od ne znam koga... Al' mislim da se radi o nekakvoj ljubavi u Parizu.. :)

8. Vaš omiljeni ovoljetni CD je:

Moj omiljeni CD uvijek je Julio Iglesias.

9. Što najčešće jedete, pijete te pripremate i kuhate tijekom ljeta?

Mi vam stalno nesto kužinajemo... Toliko puno da moja kćer od osam godina već razgovara o jelu kao velika... Ljeti se prebacimo na ljetniju varijantu kuhanja, a to je povrće u kombinaciji s mesom ili ribom.

10. Koja je Vaša formula za realizaciju uspješnog ljetovanja u ova krizna vremena?

Ne znam što bih vam rekla. Tko ima love, nek' ide na kraj svita, a onaj 'ko nema, nek stoji doma. U stvari, vrlo je jednostavno.