10 kratkih za: Martinu Felju

| Lifestyle |

Martina Felja

Što trenutno radi i kako se najbolje odmara, opušta i uživa naša poznata modna dizajnerica koja odjeva mnogobrojne domaće i strane javne osobe, Zagrepčanka sa stalnom adresom u Ferrari, Martina Felja, pročitajte u današnjem Wall.hr intervjuu "10 kratkih za: Martinu Felju".

1. Kako ste proveli ovo ljeto, jeste li se već odmarali ili tek idete na odmor? 

Osim sto je vruće, još uvijek nisam svijesna ljeta ni odmora... Tek mi počinje godišnji odmor koji ce trajati 2 tjedna .Idem u obiteljsku vikendicu u Jadranovu. Planiram se odmarati, ali ću i raditi, odnosno raditi planove za posao i laptop ide definitivno samnom!

2. Kako zamišljate vaš idealan odmor?

Moj idealan odmor je baš odmor kakav ću imati! U malom primorskom mjestu kojeg obožavam i za koji me vežu predivne uspomene, gdje poznajem puno ljudi... Provesti ću vrijeme sa suprugom, obitelji i prijateljima.

Martina Felja
Martina Felja

3. Volite li više ljetovati u Hrvatskoj ili u inozemstvu i koje vam je najljepše mjesto u Hrvatskoj, a koje u inozemstvu u kojem ste boravili?

Više volim ljetovati u Hrvatskoj, najljepše mjesto mi je Jadranovo i Dubrovnik, što se tiče inozemstva, jako volim Grčku, Santorini je savršen, a i Krf me oduševio, tamo sam ljetovala prošlo ljeto.

4. Jeste li više za aktivan ili pasivan odmor i što najviše radite ljeti? Najvise volim roniti,pecati na camcu sa bratom,citati i izlazim svaku vecer. Skijate li na vodi, surfate, plivate, plovite, igrate picigin, vozite bicikl, planinarite, trčite, šetate, kartate, uživate li u zalazu sunca, plešete, pjevate, posjećujete li događanja, predstave, koncerte, ljubite li?

Plivam, ronim, pecam, puno planiram, šećem, čitam, više se družim s obitelji i prijateljima nego inače, više izlazim nego inače, ne budim se prije podne i naravno da ljubim - supruga!

5. Volite li se sunčati ili preferirate hlad?

Na plažu ne idem uopće prijepodne, a popodne idem poslije 17 sati pa možemo reći da preferiram hlad.

6. Kada se pakirate za ljetovanje, jel ponesete i što vam treba i što vam ne treba ili znate spakirati točno ono što vam treba?

S obzirom da sam stalno na relaciji Zagreb - Ferrara, naviknuta sam spakirati se za 15 minuta i pakiranje mi je čista rutina i ne stvara mi nikakav stres.

7. Čitate li knjige na odmoru? Koju ćete čitati ovo ljeto?

Čitam knjige na odmoru. Ovo ljeto ću pročitati Inferno od Dan Browna i uzeti ću si takodjer stručne knjige vezane uz posao.

8. Vaš omiljeni ovoljetni CD je:

uglavnom ću slušati radio i to samo u autu.

9. Što najčešće jedete, pijete te pripremate tijekom ljeta?

Na odmoru ne kuham. Jesti cemo uglavnom u restoranima i uživati ću u bakinoj kuhinji. Uživati ću puno u ribi, škampama i dagnjama na buzaru koje obožavam!

Omiljena ljetna hrana Martine Felje
Omiljena ljetna hrana Martine Felje

10. Koja je Vaša formula za realizaciju uspješnog ljetovanja u ova krizna vremena?

Okružiti se dragim ljudima, naspavati se, opustiti i uživati u ljetu!