10 kratkih: za Kristinu Bradač

| Lifestyle |

Kristina Bradač
Kristina Bradač

Lijepa bivša manekenka Kristina Bradač otkrila nam je kako je provela svoje ljetovanje, koju vrstu odmora najviše voli te koja su njena najdraža mjesta za odmor. Iako se manekenstvom ne bavi već nekoliko godina, Kristina je nedavno snimila kampanju za sjajni domaći brand A'marie i dokazala da izgleda bolje od većine mlađih kolegica. Pročitajte što nam je sve otkrila uvijek savršeno dotjerana Kristina Bradač...

 1. Gdje ste proveli ljeto i da li vaš odmor još uvijek traje ili ste se vratili u svakodnevnicu?

Već sam se vratila u svakodnevnicu, godišnji odmor mi je trajao tri tjedna i provela sam ga u društvu bliskih prijatelja.

2. Kako zamišljate vaš idealan odmor?

Moj idealni godišnji odmor bio bi kombinacija čistog odmora i uživanja s povremenim posjetima napučenijim mjestima te ponekom izlasku.

3. Volite li više ljetovati u Hrvatskoj ili u inozemstvu i koje vam je najljepše mjesto u Hrvatskoj, a koje u inozemstvu na kojem ste bili?

Volim ljetovati i u Hrvatskoj i vani, ali ako već moram birati, odabrala bi inozemstvo zbog bolje ponude sadržaja za slične ili čak iste cijene kao i u Hrvatskoj. Naravno, naša obala je prekrasna, ali smatram da preskupe cijene i premala ponuda koju mi imamo ne mogu ići zajedno. Najdraže ljetovalište izvan Hrvatske mi je Saint Tropez, dok kod nas jako volim Dubrovnik.

Kristina Bradač i Sanja Duggan
Kristina Bradač i Sanja Duggan

4. Jeste li više za aktivan ili pasivan odmor i što najviše radite ljeti?

Kao što sam već i rekla, najdraža mi je kombinacija i jednog i drugog, tako da ne mogu izdvojiti nešto što se posebno ističe od uobičajenog godišnjeg odmora.

5. Volite li se sunčati ili preferirate hlad i koji vam je omiljeni ljetni preparat?

Primjetila sam da što sam starija, sve manje vremena provodim na suncu i skrivam se u hladu pa tako na lice mažem kreme sa zaštitnom faktorom 50, dok na tijelo apliciram kremu s faktorom 25 koju uvijek kupujem u ljekarni.

Kristina Bradač
Kristina Bradač

6. Kada se pakirate za ljetovanje, jeste li poput većine žena pa prejerate i ponesete i što vam treba i što vam ne treba ili znate spakirati točno ono što vam treba?

Ovoga ljeta na more sam nosila jednu torbu pa tako mogu reći da sam se s godinama i brojnim iskustvom od putovanja doista naučila pakirati, ali ipak je bilo neke odjeće koju nisam nikako odjenula.

7. Čitate li knjige na odmoru? Koju/e ćete čitati/ste čitali ovo ljeto?

Volim čitati knjige na odmoru, a ovo ljeto sam pročitala "Trovačicu" Sare Poole.

Kristina Bradač s prijateljima
Kristina Bradač s prijateljima

8. Koji Vam je omiljeni ovoljetni CD?

Nisam imala omiljeni ljetni CD, ali sam kao i dosad puno slušala Depeche Mode i Coldplay, odnosno rock bendove koje volim cijele godine.

9. Što najčešće jedete, pijete te pripremate i kuhate tijekom ljeta?

Iako sam strastvena obožavateljica kuhanja i kuhanje mi je jedno od najdražih stvari na svijetu, moram se pohvaliti da ovoga ljeta nisam uopće kuhala jer su moji dragi prijatelji to radili, a i često smo posjećivali restorane.

10. Koja je Vaša formula za realizaciju uspješnog ljetovanja u ova krizna vremena?

 Moja formula za uspješno ljetovanje u krizna vremena je imati prijatelje koji posjeduju kuće na moru i spremni su vas ugostiti i primiti.