10 kratkih za: Jasminu Bagarić

| Lifestyle |

Jasmina i Dalibor Bagarić
Jasmina i Dalibor Bagarić

Poznata modna blogerica (yasmineblog.com), suvlasnica popularnog zagrebačkog multi-brend stora "Clan", sada i modne marke Clan i velika zaljubljenica u modne trendove Jasmina Bagarić otkrila nam je kako se osjeća u četvrtom mjesecu trudnoće, što radi i kako se odmara sa svojim suprugom Daliborom Bagarićem, poznatim košarkašem i sa svoje dvije predivne djevojčice.

1. Koji su vam planovi za ovo ljeto, gdje ćete se odmarati/ili ste se već odmarali i hoćete li ga provesti većinom radno ili se planirate zaista odmoriti?

Moje ljetno carstvo već dugo, dugo je Crikvenica i ja se ovdje najbolje osjećam. Malo smo putovali, posjetili Maroko i obišli Italiju, ali uvijek se sretna vratim u Crikvenicu gdje je naša familija i prijatelji. Kako je srpanj vrijeme biranja novih kolekcija za naš "Clan store", tako smo Kora i ja (moja divna partnerica) išle u Pariz po novitete za slijedeće ljeto i sad napokon može započeti nas zasluženi godišnji odmor.

2. Kako zamišljate vaš idealan odmor?

Idealan godisnji odmor je tamo gdje je srce na mjestu. Gdje smo sretni. A nama je to naša oaza, naš brod i naše uvale...

3. Volite li više ljetovati u Hrvatskoj ili u inozemstvu i koje vam je najljepše mjesto u Hrvatskoj, a koje u inozemstvu u kojem ste bili?

Obožavam putovati i uvijek se rado vraćam u Miami , to je naša destinacija kad želimo provod, ali naše more se sa ničim ne da usporediti i na kraju svega, tu smo napravili našu bazu nakon Daliborove karijere i bez obzira na našu slijedeću destinaciju ovdje je naš dom. U Crikvenici.

4. Jeste li više za aktivan ili pasivan odmor i što najviše radite ljeti?

S obzirom na moje stanje (4 mjesec trudnoće ) ove godine ćemo laganini... Bez dalekih putovanja. Bez ludosti. Uživanje u uvalama s prijateljima, roštiljanje i promatranje zalaska sunca...

5. Volite li se sunčati ili preferirate hlad i koji vam je omiljeni ljetni preparat?

Obožavam sunce, ali s obzirom na divljanje hormona u mojoj trudnoći moram se jako paziti pa sam se naoružala svim i svačim, a najbolji proizvod je Cisti Argan oil s kojim sam se opskrbila u Marakešu, a idealan je za kosu i lice te St.Barth ulje koje daje prekrasnu ujednačenu boju.

Jasmina sa svojom partnericom, Koraljkom Medić
Jasmina sa svojom partnericom, Koraljkom Medić

6. Kada se pakirate za ljetovanje, jeste li poput većine žena pa prejerate i ponesete i što vam treba i što vam ne treba ili znate spakirati točno ono što vam treba?

Upravo tako. Ponesem sve što mi treba i ne treba i svake godine izgleda kao da se selimo. A ja kažem, e ovo je zadnji put... jer s 2 curice u kući i njihovim prohtjevima naše padaju u drugi plan... a što će tek biti slijedeće ljeto ...ne smijem ni misliti na to...

7. Čitate li knjige na odmoru? Koju/e ćete čitati/ste čitali ovo ljeto?

Obožavam čitati i nezamisliv mi je odmor bez dobre knjige. Trenutno čitam "Gospođicu" od Andrića...

8. Koji Vam je omiljeni ovoljetni CD?

Il divo - obožavam ih!!!

9. Što najčešće jedete, pijete te pripremate i kuhate tijekom ljeta?

Sve od morskih plodova, crni rižoto i sve vrste salata. Obožavam kiselo!

10. Koja je Vaša formula za realizaciju uspješnog ljetovanja u ova krizna vremena?

Uf... Nekako oko sebe vidim jako puno lošeg. Ljudi koji jedva spajaju kraj s krajem i zbog toga sam žalosna... Ali mislim da nekako odmor unutar obitelji bez prevelike pompe je svakako formula u ovim situacijama...