10 čudnih stvari koje će podići vaš seksualni život

| Lifestyle |

10 čudnih stvari koje će podići vaš seksualni život
Ove stvari će podići vaš seksualni život

Ponekad nam se čini da svako malo izađe nekakva nova teorija o tome što će potaknuti vaš seksualni život. Neke su smislene, no postoje i one zaista čudne i pomalo neobjašnjive. S obzirom na to da je ljeto period poznat po "ljubavi", sakupili smo 10 čudnih teorija o tome što će podiči vaš seksualni život. Možda neke od njih zbilja vrijede pokušaja!

1) Gledanje dosadne TV emisije - Nedavno je dokazano da se parovi koji imaju televiziju u spavaćoj sobi seksaju dvaput više od parova koji je nemaju. 37% ih je priznalo da je to radi gledanja pornografskih filmova, no čak 29% kaže da je to radi gledanja dosadnih TV emisija koje zatim jednostavno pređu na seks.

2) Dobivanje plaće - Istraživanje provedeno nad 6000 grka i grkinja pokazalo je da se oni s 5% višom plaćom od većine i seksaju 5 ili više puta tjedno. Vjerojatno ste pomislili na sponzoruše, ali znanstvenici tvrde da je to zato jer su manje opterećeni financijskim problemima - ili ih uopće nemaju.

10 čudnih stvari koje će podići vaš seksualni život
Crvena haljina

3) Adrenalinski spoj - Znanstvenici tvrde kako je dobro ponekad otići s partnerom na adrenalinski spoj, poput surfanja, jer ono ubrzava naš živčani sustav kao i kucanje srca što su jedne od mimika seksualnog uzbuđivanja.

4) Miris tijela - Iako većina žena zaista obožava dobar muški parfem, one ga ne moraju stalno osjetiti kako bi se uzbudile. Štoviše, istraživanja pokazuju kako žene vole osjetiti na muškarcu miris boje, benzina, kože, tinte, ruža, baby losiona pa sve do pečenke; Dobro ste pročitali!

5) Avokado - Osim što je iznimno zdrav i daje specifičan orašast okus različitim jelima, avokado ima i svojstva afrodizijaka!

10 čudnih stvari koje će podići vaš seksualni život
Avokado

6) Crvena boja - Želite li osvojiti muškarca znanstvenici predlažu crvenu haljinu! Kažu kako je nošenje crvene muškarcima vrlo atraktivno i seksipilno.

7) Crno vino - Ovo će možda teže pasti onima koji piju bijelo vino, no žene koje piju crno vino imaju veći seksualni nagon. Znači kada idete na izlazak, nosite crveno, pijte crno.

8) Čitanje - Znanstvenici sugeriraju čitanje knjiga za povećavanje seksualnog nagona. Ovu teoriju objašnjavaju ovako: Maštanje potiče stvaranje testosterona i dopamina , što su proseksualni spojevi, a oni mogu pomoći ženi koja ima slabi seksualni nagon.

10 čudnih stvari koje će podići vaš seksualni život
Znoj

9) Znojenje - Koliko je odvratno, toliko je i seksi. Dokazano je da žene uzbuđuje miris muškog znoja. Možda zato što onda muškarci izgledaju maksimalno sirovo muževno?

10) Gledanje fotografije vašeg partnera - Samo gledanje u fotografiju vašeg partnera (ili u onoga za kojeg želite da vam postane partner) duže od 30 sekundi potiče stvaranje dopamina i uzbudit će vas. Nevjerojatno jednostavno!