Zvijezde najbolje proljetne modne kampanje su: Trussardi hrtovi

| Fashion |

Trussardi hrtovi, proljeće/ljeto 2014

U ovih skoro dva tjedna 2014. godine nagledali smo se svakakvih kampanja velikih i slavnih modnih kuća za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto i koliko god volimo vidjeti Dolce & Gabbana mediteranski temperament uhvaćen kamerom, kampanje koje podižu prašinu poput one Marc Jacobsa s Miley Cyrus ili s poznatim osobama poput Nicole Kidman za Jimmy Choo i mladih glumačkih nada za Miu Miu, moramo priznati da nas jejednostavnost Trussardi kampanje opčarala.

Trussardi hrtovi, proljeće/ljeto 2014Trussardi hrtovi, proljeće/ljeto 2014

Glavni protagonisti: psi i to ne bilo kakvi već predivni hrtovi koji su inače maskote ove talijanske modne kuće jer se nalaze u njihovom zaštitnom znaku. Serija fotografija u kojoj se spaja moda, umjetnost i fotografija savršeno predstavlja Trussardi kolekciju za proljeće/ljeto 2014 koju potpisuje Gaia Trussardi. Ovi pseći modeli su gotovo aristokratskom elegancijom prezentirali jakne, ruksake i torbe pozirajući poput pravih supermodela.

Trussardi hrtovi, proljeće/ljeto 2014
Trussardi hrtovi, proljeće/ljeto 2014

Fotografije je snimio William Wegman, fotograf poznat po svojim fotografijama pasa u kojima hvata onu posebnu ljudsku crtu, a koji je povodom ove suradnje izjavio "Posvećujem ovaj projekt Trussardi hrtovima koji su nevjerojatno mirni, predivno fotogenični i najviše od svega nevjerojatno elegantni".