Zoë Kravitz kreira nakit za Swarovski

| Fashion |

Zoe Kravitz za Swarovski
Zoe Kravitz za Swarovski

Svestrana mlada glumica, pjevačica i model Zoë Kravitz svojim vještinama dodaje još jednu – postaje dizajnerica nakita. 24-godišnja kćer pjevačke legende Lennya Kravitza dizajnirati će capsule kolekciju za Swarovski koja će se sastojati od 9 komada: narukvica, ogrlica, prstenja i naušnica. Zanimljivo je da će svi komadi biti izrađeni od kamenja koje ona smatra da su joj predodrđeni rođenjem, a to su tirkiz i tanzanit.

Zoe je inače poznata po svom nepogrešivom  hipsterskom stilu koji vrlo često nadopunjuje zanimljivim nakitom što samo potvrđuje značaj ove kolaboracije. Iako Swarovski teži više profinjenoj i sofisticiranoj klijenteli, ovaj pomak itekako je značajan kad se radi o privlačenju mlađe publike. Sama Zoe za WWD je izjavila: “Hjela sam da nakit bude organski i zabavan. Nešto što će svaki pojedinac prilagoditi sebi. Također, veliki sam ljubitelj putovanja, a Indija i Moroko zemlje su koje su me najviše inspirirale za ovu srebrno-plavu kolekciju. Pejzaž ovih zemalja je nevjerojatan, stoga sam se trudila “izvući” boju iz njih i prenijeti je na moju viziju nakita.”

Logično je bilo da će Zoe biti i zaštitino lice kampanje koju je snimio Guy Aroch, a kolekciju možete pronaći u Swarovski Crystallized trgovinama u Lonodnu, New Yorku, Austriji te online